אבחון מחדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון מחדש
    חני27
    10/08/2014

בבקשה עזרה,הבן שלי בן 27 מגיל 3מוגדר עם פיגור קל,ובכל המסגרות שהיה מסגרות של אגף למפגר,הוא היה מעל כולם,בקשתי ודרשתי אבחון מחדש,שבו החליטו שהוא גבולי שיקומי,העבירו אותו מסגרת,של אגף השיקום של משרד הרווחה,שם הוא לא הסתדר בכלל בכלל,כמה פעמים השעו אותו,ואחר כך העיפו אותו,מאז הוא אצלי בבית,הכי חשוב שכחתי לציין שעשו לו הערכת מסוכנות מינית,ונמצא שהוא גם מסתכן וגם מסוכן,הוא צריך טיפול חינוכי מיני,והוא לא מקבל,אמרו לי כי הוא בבית ולא במסגרת חוץ ביתית,מה אני עושה,ולמי אני פונה? ברווחה,אמרו שנמצאה מסגרת אך היא בקצה השני של הארץ,והמרחק לא מתאים,
    אני גם חושבת שיש לו אספרגר,מאוד הייתי רוצה שיעשו אבחון מחדש,והעו״ס אמר שאין דרך חזרה,מה עושים? אני כבר מיואשת,וחסרת אונים,וגם הילד סובל בלי מסגרת ובלי חברה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון מחדש

הוספת תגובה

• אבחון מחדש - תגובה

דיטה הוד שיינבלט
    11/08/2014

שלום חני,
    לצערי לא נתקלתי במקרים כאלה והחוק לא מוכר לי. אני מאמינה שהעו"סית מכירה את כל האפשרויות שישנן במסגרת הציבורית.
    אולי תצטרכו להתפשר, אם לא על המרחק, אז על הפרטנרים במסגרת, עם סוגי לקויות מגוונים אולי.
    תמיד תוכלי לגשת לאבחון פרטי, ולקבל רמה מסוימת של החזרים. אם את סבורה שיש לו מידה של דימיון לספקטרום האוטיסטי, בידקי באתר אלו"ט לגבי מוסדות לגיל המבוגר, או דרך בית אקשטיין אולי תמצא לו באחד המקומות שלהם מקום מתאים. למרות שתנאי הקבלה שם לא מוכרים לי.
    מקווה שהצלחתי מעט לכוון,
    דיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו