מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעיונות לעבודה בתחום החינוך המיוחדבוגרת שירות23/03/2015
שלום,
אני בוגרת שירות לאומי חילוני של שנתיים. בשנה הראשונה עבדתי בגן חנ"מ של ילדים עם לקות שכלית, ובשנה השנייה עבדתי בגן חנ"מ של ילדים עם אוטיזם. כרגע אני עובדת באותו גן בו עשיתי את השנה השנייה של השירות, עד סוף שנת הלימודים הנוכחית. במסגרת השירות (וגם העבודה הנוכחית) אני עובדת עם ילדים בשיטת ABA, וגם משלבת את אחת הילדות בגן רגיל, פעמיים בשבוע.
אני מעוניינת ללמוד תואר שקשור לתחום החינוך המיוחד (ריפוי בעיסוק/קלינאות תקשורת), אך לא מתכוונת להתחיל בשנת הלימודים הקרובה. לכן, בשנה הקרובה הייתי רוצה למצוא עבודה שקשורה לתחום. חשבתי להיות מטפלת ABA מכיוון שיש לי ניסיון בזה, אך מדובר בעבודה חלקית בשעות אחרה"צ בלבד. האפשרות המתבקשת היא להיות משלבת בשעות הבוקר, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה.
האם יש רעיונות לעבודה אחרת בתחום?
תודה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
בוגרת שירות25/03/2015שלום דיטה וראשית תודה על התשובה.
קצת מכירה את העולם הזה מכיוון שכאמור, בשנה האחרונה עשיתי שירות בגן חינוך מיוחד (של אלו"ט), בו אני עובדת כרגע.
כמו שכתבתי, אני משלבת את אחת מהילדות של הגן בגן רגיל פעמיים בשבוע, ואכן רואה ומכירה בהבדלים המשמעותיים בסוגי התקשורת בין גן מיוחד לגן רגיל. פשוט, עבודת השילוב, עד כמה שהיא מספקת, גם מאוד מאתגרת ומורכבת עבורי, ואני לא בטוחה שאוכל לקחת על עצמי עבודת שילוב מלא.
צריכה לעשות עוד חשיבה בעניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)