מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה שאני לא מוצא לה פיתרוןגיל11/11/2012
שלום, אובחנתי כחולה טורשת נפוצה לפני כ-6 שנים כרגע אני נמצא בטיפול תרופתי "טיסברי"
אני מרגיש בכללי בסדר .. אבל יש לי בעיה מוזרה מזה ככמה חודשים.. ואני לא יודע אם זה מתקשר לטרשת או שבכלל נובע ממשהו אחר.
שורפת לי עין ימין לפעמים מלווה בכאב ראש..
אם אני עושה כושר ולאו דווקא כושר מאומץ, רבע שעה אחרי גמר האימון אני מרגיש ממש רע
אני מרגיש שאני עומד להתעלף ואני מתחיל לפתח זיעה קרה כנראה בגלל הלחץ
כל זה בעקבות כאב ראש (לחץ בראש ממש עמוק( ו"שריפה" בעין ימין.
הייתי אצל רופא עניים והראייה שלי היא 6X6 ויש לי יובש בעניים אז הוא נתן לי טיפות אך זה לא עזר..
רופא משפחה שלח אותי לבדיקת דם שבודקת את היובש בעין והתשובה היתה שהכל תקין.
הפרו' המטפל בטרשת אמר שאין כנראה כל קשר בין הבעיות הללו לבין הטרשת.
ואני לא יודע עוד מה לעשות, איזה בדיקות אני יכול לעשות שיגידו לי מה היא הבעיה/כיוון למה היא בכלל הבעיה..
איך אני יכול לשלול שזה לא קשור לטרשת.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה שאני לא מוצא לה פיתרון - תגובה
ד''ר קרן רגב12/11/2012שלום גיל,
ראשית עושה רושם שאתה נמצא במעקב מסודר ואני לא משוכנעת שאוכל לתרום הרבה.
יש מחלה אוטואימונית בשם שיוגרן אשר נמצאת באסוציאציה עם טרשת נפוצה ובאה לידי ביטוי ביובש בריריות ולפעמים בעוד תסמינים נוירולוגים. בדיקות המעבדה עבורה הן נוגדנים ANTI RO ANTI LA (יתכן שאלו בדיקות המעבדה שעשית) אם רמת החשד מאוד גבוהה ניתן לבצע ביופסיה פשוטה של בלוטות רוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)