מודאג מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג מאוד
    דני
    03/12/2012

שלום רב, מזה כחודש וחצי אני חש תחושות מוזרות לארכו של צד ימים של הגוף (יד ורגל בעיקר) כמו נימול ואי נוחות (ועד לפני שבוע אפילו חשתי תחושה כאילו משהו מושך אותי לצד הימני אך זה פסק). כמו כן כשאני מתאמץ אני מרגיש חולשה מתגברת. עשיתי MRI מוח והתשובה הייתה:"בסדרת FLAIR הודגם מוקד היפראינטנסי קטן בקורפוס קלוזום משמאל בצמוד לדופן של החדר הלטרלי השמאלי. בסדרת DWI קיים רושם למוקד היפראינטנסי קלוש באזור. משמעות הממצא איננה ברורה, יתכן מוקד לא ספציפי" (וכול השאר בסדר). והMRI של הצוואר יצא: "המרווח בין חולייתי C6-C7 הודגם בלט דיסק אחורי וימני בינוני עם לחץ קל על השק הטקלי ומוצא השורש מימין" (וכול השאר בסדר). בנוסף עשיתי ניקור מותני CSF אוליגוקלונל חיובי. האם נראה טרשת נפוצה או שהכאב עלול לנבוע מהצוואר בכלל ואין טרשת נפוצה? לתשובתך אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג מאוד

הוספת תגובה

• מודאג מאוד - תגובה

ד''ר קרן רגב
    04/12/2012

מהפרטים שמסרת לא ניתן לבצע אבחנה חד משמעית של המחלה (לא ממלא קריטריונים קליניים והדמיתיים) אולם ללא ספק קיים חשד שאכן מדובר היה באירוע דלקתי אשר עלול אך לא בהכרח יתקדם לאבחנה של טרשת
    לגבי הדיסק בצוואר - לא נראה שיכול להסביר את כל הסימפטומים שתיארת
    תמשיך מעקב במרפאה נוירולוגית בצורה מסודרת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

דני
    05/12/2012

תודה רבה על התשובה המהירה, אני מאוד מודאג משום שאני לא מאובחן לכאן או לכאן בוודאות ומצד שני אני עדיין מרגיש אי נוחות בצד ימין שזה פשוט משגע אותי! ורציתי לשאול האם יכול להיות שמדובר במקרה אחד בודד לכול החיים ובמידה וכן איך מגדירים מקרה אחד בודד כזה שהוא לא תחת הגדרה של "טרשת נפוצה"? תודה רבה רבה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו