מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים מוזרים.. האם יש חש לטרשת?ליה25/02/2013
שלום רב!
אני בת 23, לפני מס' חודשים חוויתי התקף קוצר נשימה בגלל תגובה אלרגית קשה לאבק שגרם לי לכיווץ שרירי החזה.
אחרי התקף זה היו לי קצת קשיי נשימה וגם חרדה פן יקרה התקף כזה שוב.
מאז התחלתי לחוש תופעות שונות, מן תנודות בשריר, כאבים וחולשה ברגל ימין/ יד ימן. לפעמים נימול, לפעמים סחרחורות, לפעמים חולשה וכאב בידיים.. כל פעם משהו אחר.
יש לציין שהיתי בתקופה של מתח נפשי ואני כן נוטה להיות חרדתית במצבים מסוימים.
ערכתי בדיקות דם שיצאו תקינות מלבד רמות נמוכות של המוגלובין וברזל,
עברתי בירור אצל נוירולוג שאמר שהבדיקה הנוירולוגית תקינה לחלוטין.
נרגעתי קצת וחזרתי לבצע פעילות גופנית, הפעילות הגופנית גרמה לי לתחושה מאוד טובה והתסמינים כמעט נעלמו לחלוטין.
לעתים די רחוקות אני מרגישה תנודות קלות בשריר והיתפסות רנדומלית בשרירי החזה.
האם יש סיכוי שחס וחלילה אלו סימפטומים של טרשת נפוצה? הנוירולוג אמר שלא אחשוש מכך.. אבל זה עדיין מטריד אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים מוזרים.. האם יש חש לטרשת? - תגובה
ד''ר קרן רגב25/02/2013ממה שאת מתארת לא נראה כי יש סיבה לחשוש מטרשת נפוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)