עבור ד"ר כרמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבור ד"ר כרמון
    יהלי
    07/03/2013

שלום,
    אני חש מדי פעם מעין "קצר" במוח שמלווה בזרימת דם חזקה מאוד בראש ובכאב חד שעובר אחרי כמה שניות. בשניות אלו אני רואה לבן. זה קורה כשתפוס לי שרירי. יש קשר או שעלי להבדק נוירולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבור ד"ר כרמון

הוספת תגובה

• עבור ד"ר כרמון - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    07/03/2013

שלום יהלי

כאבי ראש חוזרים ונשנים בצורת זרמים בראש מצריכים הערכה נוירולוגית וטיפול בהתאם.
    כאב ראש חזק פתאומי - כשמגיע באופן חד פעמי - מצריך הערכה מיידית ע"י נוירולוג באופן דחוף ( מיון)

רפואה שלמה,

ד"ר כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

יהלי
    03/04/2013

שני נוירולוגים שללו כל בעיה. ה"קצרים" ממשיכים להפויע אחת לשבועיים שלושה. אני ממש מודאג בשלב זה. מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    03/04/2013

שלום רב
    התאור של הכאב לא נשמע מדאיג ובפרט כשחוזר בתדירות שציינת. אם אתה עדיין מוטרד וסובל תוכל לפנות לעוד נוירולוג בכדי לסכם את הטיפול והאיבחון. נראה לי שחוות דעת משלושה נוירולוגים היא מכובדת.
    רפואה שלמה
    דר יובל כרמון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו