דלקת בעצב הראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעצב הראיה
    מירי
    10/10/2013

שלום שני בת 34 ויש לי נימולים ביד שמאל ולפעמים ברגל שמאל למעלה משנה עברתי לפני כשנה בדיקת EMG והבדיקה יצאה תקינה אין בעיה בעצבים ביד .
    וב 12.9.13 אושפזתי בבית חולים עקב דלקת בעצב הראיה של עין ימין בבית החולים ביצעו בדיקות CT מח והבדיקות תקינות וטופלתי בסטרואידים וביקשו שאני יבצע MRI כדי לשלול טרשת נפוצה ( קראתי בפורומים שלפעמים חסר ויטמין B12 ומזה כשבוע אני התחלתי לקחת B12 וגם מגנזיום והנימולים נחלשים) האם זה יכול להיות צירוף מיקרים או שסבירות גבוה לטרשת נפוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בעצב הראיה

הוספת תגובה

• דלקת בעצב הראיה - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    10/10/2013

שלום מירי.
    אמנם נימולים בידיים יכולים בהחלט להיות על רקע חסר בויטמין b12 אבל בכדי להיות בטוחים בכך יש צורך לדעת שאין לנימולים סיבה אחרת.העובדה שפיתחת גם דלקת בעצב הראיה מדגישה יותר את הצורך בביצוע בדיקת MRI גם של המוח וגם של חוט השידרה הצווארי בכדי לשלול טרשת נפוצה או מחלות דלקתיות אחרות . בנוסף לכך בודאי שאם מצאו שחסר ויטמין b12 יש מקום להשלים את החסר. אולי כדאי גם לברר מדוע חסר b12 בעיה בספיגה?ממליץ לך אכן להיבדק אצל נוירולוג המומחה בטרשת נפוצה
    רפואה שלמה
    דר יובל כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מירי
    10/10/2013

במידה ומדובר בטרשת נפוצה יש לי שאלה הנימולים בידים וברגליים התחזקו יותר וגם התחילו כאבים בידים וברגליים כאשר קיבלתי את הסטרואידים זה לא אמור לשפר קצת את הופעת הנימולים והכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    10/10/2013

ראשית עדיין אין אבחנה למצבך כך שעוד לא ניתן לדון האם זה אמור לשפר. אמנם סטרואידים משפרים תחושת נימול בזמן התקף אצל יולים עם מחלות דלקתיות כדוגמת טרשת נפוצה אולם גם זה יכול לקחת זמן של מס ימים...
    ממליץ להשלים MRI מוח וחוט שדרה צוארי ולהיבדק עי נוירולוג בתחום
    רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו