בעיות בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בעיניים
    דינה
    31/10/2013

אני חולה בטרשת נפוצה וחויתי כמה וכמה דלקות בעצב הראייה שחלפו. לפני חצי שנה היה לי התקף של דלקת בעצב הראייה בעין שמאל והעין מחלימה לאט. לפני כחודש התחילתי לראות בעין ימין זבובים וצורות שמפריעים לי במשך היום . הלכתי לרופא עיניים רגיל שבדק ואמר שהזגוגית והרשתית בסדר גמור . רציתי לשאול (ושכחתי לשאול את הרופא שהייתי אצלו ) האם תופעות כאלו יכולות להיות קשורות לעצב הראייה וזה חלק ממחלת הטרשת או לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בעיניים

הוספת תגובה

• בעיות בעיניים - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    01/11/2013

שלום
    לאחר דלקת בעצב ראיה לעיתים ההחלמה אינה מלאה ויתכנו אזורים מעין כתמים בשדה הראיה בהם הראיה ירודה. לציין כי הכתמים אינם באים וחולפים כמו זבובים, לרוב, אלא נותרים קבועים. בכדי לברר זאת יש לבצע בדיקת שדה ראיה והערכת רופא נוירואופטלמולוג.
    רפואה שלמה
    דר כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בראייה

דינה
    03/11/2013

הי .
    במקרה שלי זה כמו זבובים שבאים והולכים ולא משהו קבוע .
    האם יכול להיות קשור לעצב הראייה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בראייה - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    03/11/2013

ראי התשובה למעלה....
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו