כאב שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב שריר
    פלוני
    27/12/2013

שלום רציתי לדעת אם כאב חד בשרירי התאומים הוא מצב של ספסטיות ? יש לי ספיקולציות לאורך כל היום בשרירי התאומים אך השריר רפוי יחסית המצב הוא כאב אחרי הליכה בשריר אחרי שינה ובישיבה עשיתי mri מוח שיצא תקין האם זה טרשת נפוצה ? גם emg תקין הבעיה זה הכאבים בשרירי התאומים זה אופייני לטרשת ? אני בן 23 ולא היה לי התקף הייתכן טרשת פרוגרסיבית בגיל 23 ? ומה זה ספסטיות ברגליים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב שריר

הוספת תגובה

• כאב שריר - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    27/12/2013

שלום רב,
    מתשובתך אני מבין כי התחלת בירור נוירולוגי לתלונתך.
    כאב בשריר זהו סימפטום וסיבותיו יכולות להיות רבות החל מבעיה אורטופדית לעיתים מחלות דלקתיות תגובות לתרופות וגם בעיות נוירולוגיות.
    ספסטיות זהו ממצא שנוירולוג שבודק יכול להתרשם והמטופל לרוב לא מרגיש כשהיא קלה ומרגיש בעקיפין לעיתים ככבדות או נוקשות ברגליו כשהיא רבה יותר.
    אני מציע שהנוירולוג המטפל יסביר לך אם יש לך ספסטיות. אני בטוח שהוא ידווח לך את ממצאיו לגבי בדיקתך.
    לגבי טרשת נפוצה : המלצתי היא לברר אם יש ממצאים בבדיקתך שמכוונים או מצדיקים בכלל בירור לכיוון זה כי התלונות שציינת אינן ספציפיות מספיק.
    מקווה שעזרתי.
    רפואה שלמה
    דר כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו