רגל שמוטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגל שמוטה
    פלוני
    29/12/2013

רציתי לדעת אם המושג דרופ פוט הוא תהליך הדרגתי או תהליך מהיר שקורה במכה ? אני מרגישה שלהרים את רגל ימין בהליכה טיפה קשה מלהרים את שמאל . בכללי יש כח התנגדות בכף הרגל אך פחות מבחינת האצבעות ברגל ימין זה נקרא דרופ פוט ? או דרופ פוט זה ממש שאי אפשר להרים את כף הרגל ואין כח התנגדות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגל שמוטה

הוספת תגובה

• רגל שמוטה - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    30/12/2013

שלום רב.
    השאלות שלך הן טובות.
    כאשר הפגיעה היא מלאה אז קיים חוסר יכולת להרים הן את האצבעות והן את כף הרגל כלפי מעלה.
    אולם כאשר יש פגיעה חלקית אז יתכן שיהיה כח מסויים עדיין להרים האצבעות או את כף הרגל.
    ההופעה יכולה להיות פתאומית או הדרגתית.
    נוירולוג ידע לאמוד את חומרת הבעיה.
    לא ציינת את הבעיה הרפואית שלך אבל תשובתי נכונה לכל מצב הן לפגיעות כתוצאה מנזק לחוט השידרה או לשורשים בגב תחתון וגם לבעיות בעצבים ברגליים.
    רפואה שלמה
    דר כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין אבחנה

מושיק
    30/12/2013

אין אבחנה נשלחתי לבדיקות emg בגלל הרגשת חולשה
    הבדיקה הנוירולוגית יצאה תקינה +
    אני מרגישה שבהליכה טיפה יותר התאמצות בלהרים את רגל ימין את הכף רגל
    בכללי אני מרימה את שתי כפות הרגליים לאותו גובה באותו כוח במנוחה
    בהליכה אני מרגישה שונה
    במחלת als הדרופ פוט הוא מיידי או הדרגתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין אבחנה - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    30/12/2013

שלום.
    ראשית אני מציע לא להחפז לאבחנות עצמיות.
    יש לחזור לנוירולוג שמטפל בהקדם האפשרי בכדי שיתקדם בבירור לשלול בעיות רפואיות נוספות. Emg היה אמור לתת מידע לגבי מחלות עצב פריפרי ושריר ולפי מה שציינת הוא תקין ולכן יש להתקדם בבירור דרך רופא נוירולוג !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו