מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- במעקבים במכון לטרשת-נפוצה....גלי09/02/2014
שלום אני בחורה בת 48 עם חולשת פלג גוף שמאל
אני במעקבים במכון לטרשת-נפוצה כבר כמה שנים.
ללא טיפול.מכוון שבהיימר ראו נגעים בחומר הלבן דו״צ
שאינם ספציפיים. לאחרונה רופאת עיניים במכון בדקה אותי
ואמרה שהיא רואה לחץ על שתי העיניים. וכיעור בשתי העיניים
מה שהיא לא ראתה בבדיקה קודמת. ושאלה אותי אם משהו במשפחה סובל מקטקרט
מה הכוונה?
וגם אם אפשר הסבר על בדיקת הoct לעיניים מזה אומר.
בתצלום ששלחתי.
והאם חולים עם טרשת - נפוצה. ישנן בעיה כזו בעיניים?
תודה גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במעקבים במכון לטרשת-נפוצה.... - תגובה
ד``ר יובל כרמון10/02/2014שלום גלי
אמנם השלמת בדיקת Oct כפי שצירפת אולם מהדפים שצירפת רואים רק פירוט של המקולה ללא עצב הראיה מה שמכונה דיסקה. אולי כדאי לפנות לנוירולוג שמטפל או לנוירואופטלמולוג והם כבר ידעו על מה להסתכל בבדיקה. מדובר בבדיקה שמראה את עובי סיבי הראיה ברשתית וגם בעצב הראיה. התצלומים שצירפת מראים העובי רק במקולה . מקווה שעזרתי
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)