מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסבר לגבי אבחנה...גלי13/02/2014
שלום אני בחורה בת 48. הייתי בריאה עד לפני כשנתיים
חולשת פלג גוף שמאל.שהתחיל בפתאומיות וקושי בהליכה
שזה כולל הירדמות רגל ויד ומאז נשארה חולשת פלג גוף שמאל.
בהמייר מוח נראו נגעים בחומר הלבן דו״צ שאינם ספציפיים.
במעקבים במכון לטרשת-נפוצה.
אני רוצה לקבל הסבר לגבי אבחנה:
Probable Multiple Sclerosis
עלי לציין שאני ללא טיפול. אבקש את תשובתך
תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר לגבי אבחנה... - תגובה
ד``ר יובל כרמון13/02/2014שלום רב גלי
כפי שציטטת בפני- האבחנה שנרשמה לך היא" טרשת נפוצה ככל הנראה".
פירטת בפני את השתלשלות הארועים אולם לא ברור לי איך בדיוק בוססה האבחנה. מציע לך להפנות השאלה לרופא המטפל בך במרפאת טרשת נפוצה.
האם בוצעו הדמיות נוספות של חוט השידרה? במידה ויש ספק באבחנה האם נשללו מחלות אפשריות אחרות באבחנה המבדלת של טרשת נפוצה. אני מעלה בפנייך שאלות אלו בכדי לקדם האבחנה האפשרית ולהפחית את אי הודאות בה את מצויה.
מקווה שעזרתי
יובל כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)