מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבחן רומברגפלוני15/02/2014
שלום
רציתי לדעת לגבי מבחן רומברג ואם הוא קשור בטרשת נפוצה
רומברג רגיל בעמידה צפופה ידיים לצדדים שלילי
אומברג מחודד אני מאבד שיווי משקל
מבחן אצבע אגוגל תקין
מה זה אימר ? רומברג מחודד שאני מאבד שיווי משקל בעיניים עצומות זה אטקסיה ? קשור לטרשת ? רומברג רגיל שלילי אצבע אגדול תקין רומברג מחודד אני מאבד שיווי משקל . אציין שאני הולך מדי פעם שאני מאבד ריכוז אני משפשף שמיים בריצפה ואני די עסוק בהליכה שלי . נראה כמו אטקסיה ? כמו סימפטום של טרשת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחן רומברג - תגובה
ד``ר יובל כרמון16/02/2014המבחן ע"ש רומברג בעיניים עצומות מציין כשהוא חיובי שקיימת אטקסיה בעלת מרכיב תחושתי גם כן. אין זו בדיקה שמאבחנת טרשת נפוצה. במידה ויש אטקסיה ללא מרכיב תחושתי של יציבה הבדיקה תהיה לא תקינה גם בעיניים פקוחות כמו שרואים לעיתים במצבים של ארוע מוחי שיכרות מאלכוהול ועוד.גם בטרשת ניתן לראות לעיתים ממצא זה. יש להיוועץ בנוירולוג לגבי הסיבה האפשרית לרומברג החיובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה
פלוני17/02/2014אני יסביר את עצמי
מבחן רומברג רגיל רגליים צמודות ידיים צמודות שלילי לא מאבד שיווי משאל
מבחן עקב אגודל בהליכה תקין
מבחן עקב אגודל בעמידה עיניים עצומות "רומברג מחודד " עיניים עצומות מאבד שיווי משאל אחרי 7 שניות בערך
mri מוח תקין
בהליכה אני מרגיש שהרגליים מדי פעם משתפשפות בקרקע
זה נראה כמו אטקסיה קלה/חמורה ?
מה אומר רומברג מחודד שהוא לא תקין ורומברג רגיל תקין ?
תודה מראש .
אצבע אף תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה - תגובה
ד``ר יובל כרמון18/02/2014שלום
הבנתי את תשובתך. אומר לך כי הדבר הכי טוב זה להיבדק על ידי רופא נוירולוג ולא לאבחן את עצמך . אין כמו התרשמות של רופא נוירולוג מיומן בכדי להחליט אם קיימת בעיה רפואית. הפורום קיים בכדי לענות על דילמות של מטופלים, אבל בכדי לומר שבדיקה תקינה או לא יש לדעתי להיבדק ע"י נוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)