מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלילת טרשתצילה10/03/2014
שלום רב. לאחר הופעת נימולים.כבדות ברגל וזרם באזור הגב עם גרד בנקודה מסויימת התחלתי בירור נוירולוגי לפני כחצי שנה. Mri מח גילה שני נגעים לא ספציפים ששני מומחים פרופ נוירולוג וכן נוירורדיולוג הסכימו כי אינם מסמלים בעיה והם נגעים כרוניים. לא הפנו אותי לעוד בדיקות והיה הסכם שהתופעות נובעות מעייפות יתר וחוסר שינה מה שהיה נכון לגבי חיי בשנתיים האחרונות. בכל מקרה יש לי עדיין סימפטומים ברגל ובגב ואני תוהה אם היו צריכים לתת גם mri צווארי או עוד בדיקות .אני סןמכת על הרופאים ומאמיננ שאם היתה סיבה לדעתם היו ממשיכים בירור. אך עדיין מוטרדת מהתופעות הקטנות שלא עברו. אשמח לשמוע דעתך . תודה צילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלילת טרשת - תגובה
ד``ר יובל כרמון10/03/2014שלום צילה.
הבנתי כי התלונות היו בעיקר בגפה התחתונה ובגב. לא ברור לי מה היו הממצאים הנוירולוגים בבדיקה. MRI של החוט יכול להיות אפשרות להמשך בירור כתלות בממצאים בבדיקה. בדיקת המוח שוללת אפשרות של טרשת בסבירות רבה אך אינה שוללת לחלוטין
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
צילה18/03/2014לשאלתך , הממצאים התאימו לנגעים כרונים לא ספציפים זעירים.הפרופ שבדק אמר שהם לא משהו חדש ויכול להיות שאף מלידה. אוסיף שאמר שהצוואר נראה בסדר מהחלק שנראה בmri מח. אם אפשר עוד שאלה, האם גרד בנקודה ספציפית בגב שלעיתים מקרין גם תחושת נימול או צריבה קשור לטרשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך - תגובה
ד``ר יובל כרמון19/03/2014הגרד לכשעצמו יכול שלא להיות קשור כלל ויכול לעיתים להיות קשור. אם יש ספק ממליץ להשלים הדמיה של החוט.mri צווארי וגבי
דר כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כרמון
צילה19/03/2014המון תודה על התשובות. בעיקרון לא היה ספק מבחינת כל מי שבדק אותי. גם הבדיקות הפיזיות היו טובות. אני פשוט נכנסתי להמון חרדות בתקופת הבירור ובעצמי משערת שיש תחושות גופניות שיש לי כתוצאה גם מהלחץ. אבל מדי פעם אני תוהה בקשר לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)