שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוני
    23/05/2014

היי
    אני רוני בן 33
    כזה שנתיים אני סובל לתכופות הפרעות וכאבים במפרק הירך, וגם הרגשת נימול וניתוק בקטע הרגל בין הברך לירך. ללא שום ממצא אורתופדי.
    כעת כבר יותר מחודשיים שהנני סובל מחולשה כללית ועייפות, והתקפות של סחרחורת וסיבור בראש, והרגשת חולשה בגפיים, חוסר תחושה וחולשה בידים ואצבעות, הרגשה שאני מט ליפול.
    אני מופנה לבדיקת mri מח.
    הנני שואל האם יתכן שזה טרשת נפוצה, כי לפי שהבנתי ההתקפות של טרשת באים לפרק זמן, אבל לא ראיתי שבשעת ההתקפות יש עשות יותר טובות ויש שעות פחות טובות?
    והאם mri מח מספיק? או שצירך גם צואר וחוט השדרה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    25/05/2014

שלום רב
    לטרשת נפוצה סימפטומים רבים שיכולים לערב מערכות שונות.
    אני מבין שנבדקת ולכן הוזמן mri. כדאי שתהיה במעקב נוירולוג ובהתאם לסימפטומים שלך ייקבעו אלו בדיקות להזמין. איני יודע מה מצא הנוירולוג בבדיקתך.
    ככל הנראה הסחרחורות הן שהביאו להזמנת הבדיקה .
    מציע להמתין לתוצאות ואז לבחון המשך בירור.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוני
    25/05/2014

תודה על המענה
    נשלחתי לבירור, בגלל הסחרחורת, והקושי בהליכה, וגם קושי בדיבור.
    הרופא חושש לטרשת נפוצה ולכן הוא שלח אותי לבדיקת mri.
    האם עלי לפנות למומחה לטרשת נפוצה עוד לפני ביצוע הבדיקה, או שאין מה להר, ואני יכול להמתין לתוצאות?
    כמו כן אני רוצה לשאול, האם יש סיבה לנסות להקדים הבדיקה, או להמתין בסבלנות עד שהקופה תאשר, ואח"כ להמתין לתור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו