עיקצוצים ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיקצוצים ..
    שירי
    26/07/2014

שלום. אני שלושה וחצי חודשים לאחר לידה. לפני כחודש התחלתי להרגיש עיקצוצים /דיגדוגים באיזור הרגליים, עוברים לאיזור קטן ביד, לפנים. תחושה מוזרה שלא הכרתי .
    נכון לעכשיו , יש לי עיקצוצים /דגדוגים ברגליים , שנעלמים לגמרי בהליכה וברגע של מנוחה מוחלטת ובקימה משנת לילה.
    אם אני עומדת במקום אחד, מרגישה זאת ממש.
    לעיתים חשה עיקצוצים/סיכות גם בכפות הרגליים
    יש לי גם תחושה שכביכול אני מרגישה את האוזן וזה פתאום נעלם.
    עוד אציין שכשאני מתעוררת באמצע הלילה , אני חשה מקומות מבויימים בגוף כאילו רדומים , אני מרגישה אותם , אך תחושה שכאילו נרדמו. אחרי דקות זה חולף.
    נבדקתי בדיקה פשוטה אצל נוירולוג שלא חשד במשהו מדאיג .
    אציין כי אני עם 10 קג עודף של אחרי הלידה. בדיקות הדם יצאו תקינות . אני בחוסר שעות שינה משמעותי בעקבות.התעוררויות
    רבות בלילה לתינוק.
    האם זו יכולה להיות טרשת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיקצוצים ..

הוספת תגובה

• עיקצוצים .. - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    27/07/2014

שלום
    נכון ,השינויים שגוף האישה עובר לאחר הלידה רבים, והעייפות לא מקלה.
    במידה והתלונות על נימול בגפיים אכן קיימות כפי שתיארת אז יש לפנות שוב לנוירולוג כדי שימשיך בירור מתאים . כמובן שיש להתחשב בממצאים בבדיקתך הנוירולוגית.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שאלה

שירי
    27/07/2014

האם בטרשת התופעות באות והולכות ומסתובבות בגוף כל הזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו