מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ר כרמון - בנוגע לעקצוציםג.ד.16/08/2014
אני חולת קרוהן מאובחנת מזה כ-6 שנים . לפני כ-5 חודשים זה החל מסחרחורות שחזרו על עצמן , ולפני כחודשיים או שלושה היה לי עיוורון חלקי בעין אחת בעיקר בצבעים של אדום וירוק מול מסך מחשב שריצדו ולא יכולתי להבחין בצבע באם שחור או אדום או שחור או ירוק ובמשך כ45 ד' הייתי בעיוורון חלקי בעין ימין וכאב ראש אדיר בצד שמאל של הראש מאחורנית כאילו קיבלתי מכה חזקה מעל העורף מאחור והכאב עבר לאחר מספר ימים באותה העת הופנתי לבית חולים כי לא היה רופא עיניים זמין ואובחנתי שם באאורה ווזואלית. לאחר כשבוע בערך זה קרה שוב בעין השמאלית וראיתי רק שחור אך לטווח זמן קצר בהרבה של כמה דקות והתקף של כאב ראש בצד הימני מאחור . כחודש לאחר מכן החלו סחרחורות נוראיות כדי כדי כך שהייתי חשה שאני על סף עילפון עם דופק מהיר והזעה , בדקו אקג יצא תקין ודופן כנל. לפני כשבועיים שוב סחרחורות ועל סף עילפון דופק מהיר ונימולים ועקצוצים שהחלו ברגליים לאחר מכן ידיים והתפשטו לכל חלקי הגוף . כעת ביומיים האחרונים אני עם העקצוצים בלשון ,בבית החזה,וושט, סנטר פנים בתוך העיניים נימולים ועקצוצים עד כדי כך שלא יכולה לנשום או לבלוע . הייתי אצל נויירולוג שהגיש בקשה לMRI ואף נתן לי הפניה לכל מקרה למיון , קופח' מכבי דחתה את הMRI , הייתי במיון נבדקתי שוב על ידי נוריילוגית ושוחררתי על אף מחאתי להשאר ולהמשיך את כל הבדיקות בבית החולים והם נתנו לי שם כדור וובן כי ביקשתי להרגע עם משהו ואכן נרגע . רופא משפחה שלח אלי הביתה לקחת דמים לפני כמה ימים והכל יצא תקין למעט GGT גבוה 58 . הייתי אף אצל הפיסיכיאטרית והייתי מוכנה הכל לעשות רק לדעת מה יש לי בדיוק , נתנה רמוטיב להתקפי חרדה בשילוב עם וואבן רק אם יש צורך . הנויירולוג לא מצא דבר ואין המשך טיפול או בדיקה , רופא משפחה חשב שאולי יש לי אלרגיה מרפאסל עקב שימוש ממושך ואמר להפסיק כמה ימים ולראות מה קורה אולי זה יפסק ושוב חזרתי לקחת אחרי הפסקה של יומיים שלושה בהנחיית הרופא משפחה , גסטרו לא בארץ כרגע לכן גם אין לי למי לפנות וראמטולוג אמר שזה לא בדיוק התחום שלו למרות חולשת השרירים שיש לי בידיים וברגליים .כל מאמץ קטן כאילו חצבתי הר או הרמתי טון בידיים או ברגליים . אין לי מושג לאן לפנות יותר לכן אשמח באם תוכל לכוון אותי לאן שהוא על מנת לברר. כמובן שיש התקפי חרדה היות ואין לי מושג מה קורה לי בגוף וזה מפחיד בצורה בלתי רגילה . תודה לתשובתך בהקדם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר כרמון - בנוגע לעקצוצים - תגובה
ד``ר יובל כרמון17/08/2014שלום
ראשית נראה לפי התאור כי את סובלת מכאבי ראש מיגרנוטיים עם אאורה ויזואלית. יש לבחון את תדירותם. לא ציינת את גילך בשאלה אך יש לדון בכל ההבטים עם הנוירולוג המטפל.
לגבי העיקצוצים- לפי תיאורך הם די מפושטים ללא התמקדות בצד מסויים.
אני כן הייתי ממליץ על הדמיה ו MRI עדיף . יתכן והיית בחרדה אבל עדייןיש לבדוק התלונות היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 48 והנויירולוג היום אמר שאין
ג.ד.17/08/2014בעיה נויירולוגית ולהמשך טיפול לחזור לרופא משפחה (כמובן שאם מכבי לא מאשרים אזי אין לי ברירה אלא לעשותMRI באופן פרטי שרי סיטי גורם לי לבעיה קשה במעיים בגלל חומר הניגוד .
ובמידה וימצא ממצא חלילה אתבע אותם על רשלנות וגם את הנוירולוג)
יד שמאל אצבע אחת מקומצת וחלשה העיקצוצים אמש בלילה היו בלשון ,בוושט,גרון, תחושת מחנק וקשה לנשום.
לגבי האאורה הויזואלית זה קרה פעמים בהפרש של כשבועיים לערך אולי חודש).
כמובן שאני בחרדה כל אחד אחר היה בחרדה אם לא מבין מה קורה לו בגוף באופן כל כך חריג .
לוקחת רמוטיב מזה כיומיים ולסירוגין לפי הצורך וואבן אך זה לא עוזר בשום דבר לגבי הבעיה הפיזית רק תורם במעט להרגעה בעיקר הוואבן.
לא הייתי ככה ואני מרגישה פשוט נכה ומרותקת לבית מזה כשלושה שבועות והמצב נדמה לי מחמיר .
חסרת אונים לחלוטין כלומר אם קורה לי משהו גם אף אחד לא ידע מזה .
האם תוכל לעזור לי בבקשה ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה עוד ממצאים מבדיקות הדם שעשיתי
ג.ד.17/08/2014AlkP. Liver %
75.9 גבול עליון 70 יחידות: % 25
AlkP. Bone %
15.6 60 יחידות: גבול תחתון % 20
נראה כי יש לי בריחת סידן או משהו עם העצמות .
שהרי גם מבולבלת, רועדת, ותופעה חדשה היום מגמגמת , כלומר יודעת מה רוצה להגיד אבל יוצא לי מגוגם .
האם קשור במשהו לנויירולוגיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה עוד ממצאים מבדיקות הדם שעשיתי - תגובה
ד``ר יובל כרמון17/08/2014שלום.
לגבי תפקודי הכבד ובדיקות הדם - תתייעצי עם רופא משפחה.
לגבי ההדמיה: במידה וחומר ניגוד של ct עושה לך תגובה לא טובה אולי רצוי לציין זאת ואולי גם אם כבר עברת בדיקות ct אחדות כבר אז נחשפת לבדיקות עם קרינה ניתן יהיה לציין בכדי להמליץ על MRI
בכל מקרה רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר כרמון מעריכה זאת מאוד
ג.ד.17/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לביקור אצלך- אושר MRI ואני
ג.ד30/08/2014מודה לך מאוד מקרב לב , הרבה תודה והערכה ד"ר כרמון . תודה רבה
אני אעשה את הבדיקה ואשוב אליך כמובן לאחר הבדיקה .
ד"א , הרופא הקודם אפילו לא בדק אותי כפי שאתה בדקת אותי .
פשוט צריך לדעת לאיזה רופא להגיע במידת הצורך.
אין הרבה רופאים כמוך ד"ר כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)