MRI ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI ראש
    ניר לאור
    20/09/2014

האם בפרוטוקול אליו נשלחתי לביצוע MRI מוח לשלילת SOL מוחי כולל זוית צרבלו פונטי

יהיה ניתן לזהות טרשת נפוצה אם חלילה לקיתי בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI ראש

הוספת תגובה

• MRI ראש - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    30/09/2014

ברוב המקרים כן אם כי בחלק מהמקרים שהמחלה מערבת את חוט השדרה לא תספיק בדיקת המוח בלבד.חשוב להתייעץ עם מומחה בתחום שיקבע האם הבדיקה מספקת.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• mri מח

ניר לאור
    30/09/2014

עברתי וקבלתי פענוח MRI המדובר הבדיקה נקיה מנגע פתולוגי כל שהוא והוגדרה תקינה בסיכום. כולל הודגמו החלקים הלבנים והאפורים של המח סדירים.

אם זאת יש לי מעל חודשיים כאבי שרירים בידיים ברגליים ובגוף וזרמים ונרמולים בגוף הצטרפו בשבועים האחרונים.
    בדיקת EMG עם הולכה עצבית שערכתי לאחרונה כל העצבים והשריריםשנבדקו הודגמו נורמלי
    מה זה יכול להיות שאני סובל ממנו? האם זה תוצאה של חרדות שיש לי או בעיה אחרת?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• mri מח - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    30/09/2014

במקרה זה חשובה הביקה הנוירולוגית המלאה לצורך הכוונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו