מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים ביד ימיןעידו23/09/2014
אהלן חברים, שמי עידו בן 21 ואני מאובחן בטרשת מאוגוסט שעבר אחרי התקף שהיה לי בעין.
לצערי זה הוא לא ההתקף היחידי היו לפניו גם ביד ועד היום בעצם אני סובל מכאבים.
הכאבים הם בכל זרוע ימין, תחושת זרמים,חום,כבדות, היכולות שלי ביד נעשיים מינימליים.
כלפני חצי שנה נאמר לי שלטיפול בכאב כזה יש להשתמש במריחואנה רפואית ולטענת הרופאה המטפלת (כיום הוחלפה בד"ר אחר) אמרה לי שאני עוד לא נמצא בקטגוריית מקבליי הקנאביס ולכן נאלץ לחכות כמה חודשים.
החודשים עברו, והכאבים אינם חלפו.
פניתי בשנית לרופא המטפל בי ולצערי עדיין איני מתאים לטענת משרד הבריאות לקבל את התרופה,שכן חייב להיות לי ספסטיות בשרירים דבר שלמזלי עוד לא קרה. מה שכן הוא המליץ לי טיפול בטגריטול (תרופה אשר אני נוטל לנפש מיזה שנתיים, לכאבים היא לא עזרה)
האם משהוא מכיר טיפול תרופתי יעיל לכאבים כאלה?
האם אני באמת לא זכאי למריחואנה למרות הכאבים הרבים?
כאשר הכאבים בלתי נסבלים באמת, מה עליי לעשות?
אשמח לתשובות, כיף לדעת שיש איפה לשאול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים ביד ימין - תגובה
ד``ר יובל כרמון30/09/2014שלום רב.
היות ואתה נוטל טגרטול הייתי בודק אם ניתן להעלות המינון. במידה ולא לשקול הוספת ליריקה.
חסרים פרטים נוספים על המחלה שיכוונו טיפול שבודאי הנוירולוג המטפל מכיר
רפואה שלמה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)