חוסר תחושה וכובד ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה וכובד ברגליים
    כריספי
    25/10/2014

שלום, אני בת 26 חולה כבר 7 שנים.
    לפני 4 ימים שמתי לב שאין לי תחושה כאשר אני נוגעת בעור, התחיל מהישבן. אתמול לחוסר תחושה הצטרף כובד ברגליים, הרגשה כאילו שמו לי משקל על הרגליים.
    הייתי כבר במיון פעמיים מיום רביעי, הרופאים שבדקו אותי עשו בדיקות ואמרו שהכל בסדר. כמו גם אני מטופלת במרכז טרשת של שיבא, הספקתי להגיע גם לשם. גם שם אמרו שזה לא קשור ולא מדובר בהתקף.
    אני בלי תחושה כבר 4 ימים, לחוסר תחושה הצטרף גם כובד. הרופאים לא אומרים מה אפשר לעשות ולא מציאים שום דבר. אני נורא מבוהלת ולא יודע מה לעשות? בדרך כלל ההצעה שלהם סולמידרול, אבל אפילו את זה אף אחד לא מציע הפעם.

(החוסר תחושה היא ב2 הרגליים, בבטן התחתונה, באבר המין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תחושה וכובד ברגליים

הוספת תגובה

• בנוסף רציתי לציין שיש לי הפרעות

כריספי
    25/10/2014

חרדה, פחד וחוסר שינה. האם הדברים הללו יכולים להיות כתוצאה של חרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תחושה וכובד ברגליים - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    25/10/2014

שלום
    .בגדול לפי הבנתי רוב תלונותייך מערבות תחושה.
    לעיתים קשה לאבחן התקף מסוג זה במיוחד כשהפיזור אינו ממש אנטומי.

איני יודע באיזה שלב של התלונות פנית לנוירולוג המטפל בך ( אולי מוקדם מידי עם התחלת התלונות?) , אבל יתכן מאוד שבמידה ותלונותייך נמשכות (והן נמשכות ...) כדאי לפנות שוב ולהיבדק כי יתכן מדובר בהתקף.
    חרדה וכו' קיימים אצל רבים ולכן היות ולא בדקתי אותך קשה לומר מה תורם לתחושתך
    .כפי שאמרתי מציע לך להיבדק ע"י נוירולוג המומחה בטרשת נפוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

כריספי
    25/10/2014

שלום,
    לנוירולוג המטפל שלי פניתי אחרי יום אחד, ביום שהתחושה נעלמה פניתי למיון ויום למחרת הגעתי למטפל בתל השומר. אז, לא היה את כל ההרגשה של הכובד ברגליים.
    ההרגשה הזאת מאתמול, היום פניתי שוב למיון של שיבא. נאמר לי שרק אם תהיה לי איזה בעיה מוטורית (צליעה וכו') שאגיע.

אני כבר מיואשת ולא יודעת לאן לפנות, כי אף אחד לא אומר לי מה לעשות. זה מפחיד ומכניס לי חרדות ודברים לראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו