מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תחושה וכובד ברגלייםכריספי25/10/2014
שלום, אני בת 26 חולה כבר 7 שנים.
לפני 4 ימים שמתי לב שאין לי תחושה כאשר אני נוגעת בעור, התחיל מהישבן. אתמול לחוסר תחושה הצטרף כובד ברגליים, הרגשה כאילו שמו לי משקל על הרגליים.
הייתי כבר במיון פעמיים מיום רביעי, הרופאים שבדקו אותי עשו בדיקות ואמרו שהכל בסדר. כמו גם אני מטופלת במרכז טרשת של שיבא, הספקתי להגיע גם לשם. גם שם אמרו שזה לא קשור ולא מדובר בהתקף.
אני בלי תחושה כבר 4 ימים, לחוסר תחושה הצטרף גם כובד. הרופאים לא אומרים מה אפשר לעשות ולא מציאים שום דבר. אני נורא מבוהלת ולא יודע מה לעשות? בדרך כלל ההצעה שלהם סולמידרול, אבל אפילו את זה אף אחד לא מציע הפעם.
(החוסר תחושה היא ב2 הרגליים, בבטן התחתונה, באבר המין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף רציתי לציין שיש לי הפרעות
כריספי25/10/2014חרדה, פחד וחוסר שינה. האם הדברים הללו יכולים להיות כתוצאה של חרדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תחושה וכובד ברגליים - תגובה
ד``ר יובל כרמון25/10/2014שלום
.בגדול לפי הבנתי רוב תלונותייך מערבות תחושה.
לעיתים קשה לאבחן התקף מסוג זה במיוחד כשהפיזור אינו ממש אנטומי.
איני יודע באיזה שלב של התלונות פנית לנוירולוג המטפל בך ( אולי מוקדם מידי עם התחלת התלונות?) , אבל יתכן מאוד שבמידה ותלונותייך נמשכות (והן נמשכות ...) כדאי לפנות שוב ולהיבדק כי יתכן מדובר בהתקף.
חרדה וכו' קיימים אצל רבים ולכן היות ולא בדקתי אותך קשה לומר מה תורם לתחושתך
.כפי שאמרתי מציע לך להיבדק ע"י נוירולוג המומחה בטרשת נפוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
כריספי25/10/2014שלום,
לנוירולוג המטפל שלי פניתי אחרי יום אחד, ביום שהתחושה נעלמה פניתי למיון ויום למחרת הגעתי למטפל בתל השומר. אז, לא היה את כל ההרגשה של הכובד ברגליים.
ההרגשה הזאת מאתמול, היום פניתי שוב למיון של שיבא. נאמר לי שרק אם תהיה לי איזה בעיה מוטורית (צליעה וכו') שאגיע.
אני כבר מיואשת ולא יודעת לאן לפנות, כי אף אחד לא אומר לי מה לעשות. זה מפחיד ומכניס לי חרדות ודברים לראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)