תרופה נגד דיכאון אחרי התקף ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה נגד דיכאון אחרי התקף ראשון
    רונה לב
    11/05/2015

חוויתי "התקף" שנמשך בין שבועיים לשלושה. זרמים חמים מאוד בגפיים התחתונות. הזרמים חלפו לאחר שלושה ימים ואז היתה חולשה בזרועות במיוחד ביד ימין. במקביל עקצוצים, דקירות בגפיים ובראש, כאב באמצע הגב, מן צריבה. טשטוש בראיה, חולשה כללית חריפה. קדם ל"התקף" בירור אצל רופא לכלי דם על הגורם לכאבים בשוקיים מאחור ובעכוז שנמשכים כבר תקופה ארוכה ואולי מתחדדים משום שאני מתרגלת יוגה. בדיקת EMG בהפניית נוירולוג תקינה. הרופא רצה לשחרר אותי אך לאחר שביטאתי את פחדי מהתסמינים המוזרים במיוחד לנוכח העובדה שאחי נפטר מ- ALS הוא רשם לי ויטמין B ותרופה נגד דיכאון, סרוקסאט 20 מ"ג.
    האם הימנעותי מהתרופה יכולה להזיק לי. אם באמת זה היה התקף ראשון של טרשת נפוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופה נגד דיכאון אחרי התקף ראשון - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    10/06/2015

שלום רב,

ראשית תרופה מסוג SSRI ניתנת כאשר יש רושם לחרדה או דכאון מצד הרופא המטפל בלי קשר אן קיימת או לא קיימת בעיה נוירולוגית אחרת. אם יש לך הסגה לגבי רושם זה תוכלי להיבדק ע"י רופא אחר הבקי בתחום.
    כל זאת ללא קשר לסיבה שגרמה לתלונות אותן פירטת.
    במידה והתלונות נימשכות יש מקום לברר אותן בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו