אבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון
    roy
    03/07/2015

שלום רב!
    בעקבות כתמים בראיה וטישטוש ראיה ללא בעיה שנמצאה אצל רופא העניים נשלחתי לבדיקת VEP ובעקבותיה בדיקת MRI על ידי נוירולוג.
    יש לציין שמזה כמה שנים אני סובל מכאבי ראש, התקפים של חוסר יציבות וחולשה עד כדי שאני חייב לשכב, זרמים בראש, כאבי שרירים במיוחד באגן וברגליים ועצירויות.
    בעבר (לפני 20 שנה) הייתה לי מחלת הנשיקה.
    בדיקת VEP מלפני חודש עם זמני חביון מאורכים ואמפליטודות תקינות
    בדיקת MRI אחרונה מלפני חודש עם מספר קטן של אותות פטולוגיים בחומר הלבן במיוחד פריוונטריקולרי, אינם מקבלים האדרה לאחר הזרקת GD בבדיקה
    בדיקת MRI מלפני 4 שנים תקינה

הופנתי למכון טרשת נפוצה וקראתי על הנושא רבות ויש לי מספר שאלות:
    האם אהיה חייב לבצע בדיקת ניקור מותני? עברתי אותה בעבר לפני 10 שנים בערך בגלל דלקת כרום המוח ובעקבותיה היו לי כאבים במשך חודשים רבים ואיני מעוניין לבצע אותה שוב...
    האם התסמינים בנוסף לבדיקות שביצאתי מספיקים על מנת לאבחן טרשת נפוצה?
    אני מאוד רוצה אבחון כבר על מנת שאוכל לקבל טיפול מתאים. מאוד מתסכל להיות בלי אבחון כלכך הרבה שנים ולסבול ככה...
    יש לציין שאני אדם עובד ואיש משפחה ואני מאוד רוצה להמשיך לעבוד ולתפקד כרגיל ועצם האבחון יקל עלי להתמודד ולקבל טיפול מתאים.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון

הוספת תגובה

• אבחון - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    05/07/2015

שלום רב,

אנסה לקצר.( נראה לי שפנית גם דרך אתר כמוני)
    יתכן שהאבחנה תהיה בסוף טרת נפוצה, אך קשה לקבוע אפילו מציטוט מדוייק שלך את תוצאות הבדיקות.
    חשוב מאוד בעיני לראות את ה- MRI והממצאים ובמידה וה- MRI הקודם היה תקין לראות גם אותו.
    כמו כן לדעתי יהיה צורך להשלים MRI של חוט שידרה צווארי וגבי שיתרמו להפחתת הספקות.
    אפשר שלא יהיה צורך להשלים דיקור מותני .
    מקווה שהבירור יהיה קצר ככל האפשר
    רפואה שלמה
    ד"ר יובל כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו