מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה נוירולוגיתשגיא טרוסט25/07/2015
השאלה לא בתחום הטרשת הנפוצה אך היא קשורה לכאב ונוירולוגיה.אני בן 41 עשיתי mri ,emg,eeg,ct ראש.כל הבדיקות תקינות במשך שנתיים אני מסתובב בין רופאים נוירולוגים,אנדוקרינולוגים ופנימאים ובעקבות כל הבדיקות כרגיל אומרים שאולי זה פסיכוסומטי-טופלתי שנה גם באספקט הזה ללא שום שיפור.התופעות שאני סובל מהן הולכות ומחמירות ואני פשוט מאבד צלם אנוש.דובר על כך שאולי יש לי נוירופתיה אדיופטית או נוירופתיה של סיבים דקים אני מקבל טרגטנול בהמלצת דר רון דבי ללא שום שינוי בעבר קיבלתי גאבאפנטן וגם סימבלטה ולפני זה ליריקה ללא שום שינוי.המצב הולך ומחמיר ויש נימולים בפנים ומעל העיניים עם כאבים פשוט בלתי נסבלים בפנים צוואר ושכמות,יש אימפוטנציה ואובדן זיכרון לזמן קצר,טיקים בשרירים נימולים וצריבות,כאבים בחזה וכובד נוראי בשרירים עם הירדמות איברים,עייפות נורא קשה,הזעת יתר וסחרחורות אחרי ארוחה.מעבר לכאבים הנוירופתיים יש תחושה שגם תפקודים אוטונומיים נפגעים.התקופה התחילה לאחר אירוע של כמעט התעלפות וחוסר שיווי משקל שהיה לי בעבודה לפני כשנתיים עם רעד ידיים ורגליים ומאז החל הבירור הרפואי עד עצם היום הזה ללא אבחנה.התחושות מיום ליום הולכות ומחמירות ואני עומד לאבד את מקום עבודתי ומשפחתי כי אין אבחנה.אני מחפש ישועה ומחכה לאיזה נוירולוג שירים את הכפפה ויבין שיש פה מקרה מיוחד.פשוט אני לא יודע למי לפנות יותר.אשמח לעזרה ולהבנה שיש פה מקרה נדיר.ארצה להוסיף שלפני 16 שנה הייתה לי תקופה דומה שבמהלכה הייתי גם בטרשת נפוצה בתל השומר שם שללו כמובן טרשת אך בבדיקת כוח של השרירים מצאו אז ששרירי הרגליים חלשים .אני יודע שהפורום הוא לטרשת נפוצה ואם אתה לא הכתובת אולי תוכל לכוון אותי למי שיכול לעזור לי בתל השומר.תודה מראש שגיא.סליחה על אריכות הדברים זה פשוט שנתיים של בדיקות עם הידרדרות גופנית קשה וללא אבחנה.יכול להיות שאני צריך לקבל טיפול אחר.תודה שוב.אקווה לתשובה מהירה כי יש לי 4 ילדים ואני פשוט דועך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה נוירולוגית - תגובה
ד``ר יובל כרמון25/07/2015שלום רב
קשה מאוד לייעץ באופן וירטואלי לבעיה מסוג זאת שהצגת.
התלונות רבות מאוד ולפי התאור שלך אין ממש ממצאים בבדיקה או בבדיקות עזר .
אין לי לצערי דרך לייעץ דרך פורום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)