מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת mri-ד"ר כרמוןשגית01/09/2015
שלום לך,
הייתי עם ביתי בת ה20 אצלך והפנתה אותה לmri מוח. קיבלתי תוצאות ואני מרגישה שאזלו כל כוחותיי. אשמח להסבר ממך, אנחנו אמורים להגיע ביום שני אלייך ואני לא עומדת במתח הרב. לשמחתי, הבת שלי נמצאת בחו"ל עד יום שישי אז גם לא דיברתי איתה, אני לא יודעת גם מה לומר.
תוצאות, אתייחס רק לממצאים החריגים:
בחומר הלבן תת קורטיקאלי פריאטלי משמאל מודגם נגע בעל סינגל גבוה חריג בt2 ובflair' ונמוך ב t1 אשר מציג רסטריקציה קלה בסריקת dwi וסימני האדרה קלושה לאחרת הזרקת גדוליניום.
לא הודגמו סימני בצקת של רקמת המוח או אפקט מהותיי סביבו.
מבנה תרין של הקורפוס קלוזום והאוכף הטורקי.
לסיכום אבחנה מבדלת בין היתר כוללת תהליך דמיאלינטיבי לקורלציה קלינית, מעבדתית ומעקב הדמיתי כמקובל.
האם זה סימן למחלת הטרשת הנפוצה?
אשמח להתייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת mri-ד"ר כרמון - תגובה
ד``ר יובל כרמון01/09/2015שלום רב
במידה ונבדקת על ידי תוכלי ליצור קשר דרך הפרטים שלי המופיעים בסיכום הביקור
ד"ר כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקה על ידך במכבי גבעת שמואל
שגית01/09/2015הילדה שלי נבדקה על ידך במכבי גבעת שמואל והטלפון המופיע הוא של המרפאה הזו בלבד., האם לכך התכוונת? יש לנו תור אלייך ביום שני הקרוב אבל אני מרגישה שאני לא יכולה לעמוד במתח אני לא מתפקדת. לכן פניתי דרך הפורום .שתוכל להסביר לי על הממצאים לפני יום שני.
אשמח לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקה על ידך במכבי גבעת שמואל - תגובה
ד``ר יובל כרמון01/09/2015השאירי בבקשה מס טלפון לקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)