מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדש סביר לms ?ליאור07/10/2015
מזה כחודשיים סובל מהפרעות תחושה רגל מנומללת (איפלו בעמידה אבל זה בא והולך), ידיים נרדמות בלילה(אני מתעורר כל בוקר עם יד אחת או שתיהן רדומות בעיקר זרת וקמיצה), לפעמים תחושה של כאב בפנים(היה חדש לסינוסיטיס טופלתי אוגמנטין החליש קצת את הכאבים אך לא העלים לגמרי)בנוסף התקפים ותחושת ״כבדות״ בפנים על סף הנימול שמגיעים בעיקר בעבודה בשעות מסוימות בנתיים הרדמות הידיים בלילה קיימת בפול פאוור . לפני כשבוע התחיל כאב עיניים שגרם לי להגיע לפני כמה ימים למיון שם עברתי בדיקה עיניים (תקינה) סיטי מוח (תקין) ובדיקה נוירולוגית תקינה מלבד החזרים בטניים (האם העדר רפלקס זה מעיד על טרשת?) בנוסף כרית רגל שמאל רדומה לפרקים, חייב לציין שאני חרדתי מאוד וההתעסקות עם הסימפטומים ועם אתרי אינטרנט מחרפנת אותי לגמרי. האם כאב העיניים ללא אבחנה של אופטיק נוירוטיס יכול להיות קשור? האם ישנם עוד אפשרויות להרדמות הידיים בלילה? הייתי היום אצל אורטופד ששלח אותי שוב לנוירולוג.. האם להתעקש על MRI או שאלו אינם תסמינים של טרשת? מצטער..השתגעתי קצת , אני בחור בריא סה"כ בן 30 בתפקיד מפתח בקריירה בלי עודף משקל או דברים כאלה. לדעתי עברתי התקף חרדה שקראתי את כל התסמינים באינטרנט. אשמח לתשובה/הכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדש סביר לms ? - תגובה
ד``ר יובל כרמון08/10/2015שלום רב
התלונות נשמעות כמציקות.
קשה לי להגיד מה הסיבה לתלונות ללא בדיקה.הייתי כן מציע להשלים ההדמיה של המוח וחוט שידרה צווארי למרות שקיים סיכוי טוב שלא יימצא כל ממצא חריג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאור08/10/2015אני מאוד רוצה לקבוע תור אלייך לשר״פ אך התורים רק בסוף ינואר ואני דיי לחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך חשובה תודה מראש
ליאור08/10/2015חשוב לי לציין כי הB12 נמוך(185) ,אח עם קרוהן ועבר עם כאבי בטן חריפים שלי. האם קשור לדעתך לנימולים ? התורים לMRI בלתי אפשריים והייתי רוצה לבדוק כיוונים נוספים לתסמינים, תודה רבה וסופש נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך חשובה תודה מראש - תגובה
ד``ר יובל כרמון11/10/2015בהחלט כדאי ליטול עד אז B12 בכדי להעלותו באמצעות כדור מתחת ללשון כל יום
בברכה
ד"ר כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)