כאבים בשוק ולמטה מזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשוק ולמטה מזה
    עדן
    12/10/2015

שלום יש לי כאבים ברגליים למטה .אזור הקרסול ומעלה קצת תחושה שאין לי שם זרימת דם תקינה .אם אני מנסה לעשות לי לחיצות כמו מסאז זה כואב . אני רוצה לציין שבדרך שלל אני הולכת עם טייץ צמוד -יכול להיות שזה גורם לכאלה כאבים? קראתי על כאבי רגליים באזור הזה והיה שם חשש לטרשת . כמו כן יש לי כאבים ביד ימין ולפני כחודשים הגעתי למיון לאחר שהיה לי נימול ביד ובחצי פנים ..לא עשו לי בדיקות מיוחדות ואמרו שזה כנראה נפשי ושהכל בסדר . אני מעשנת כעשר סיגריות ליום . אני בת 35 אמא לשלושה וקצת נבהלתי ממה שקראתי . אשמח לשמוע דעתך . תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשוק ולמטה מזה

הוספת תגובה

• כאבים בשוק ולמטה מזה - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    13/10/2015

שלום רב
    חשוב לדעתי להגיע לבדיקת נוירולוג לצורך בדיקה נוירולוגית כי יכולות להיות כל מיני סיבות לתלונותייך.
    דר כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עדן
    13/10/2015

תודה לך על התשובה המהירה . זה פורום מעולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו