משהו נוסף שלא ציינתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו נוסף שלא ציינתי
    שאול
    13/12/2015

שהיה לי פעמיים אירועים של בלבול בהירדמות למשך 10 שניות שלא ידעתי איפה אני מי אני ומה קורה לכמה שניות.
    ודבר נוסף, שבחודשים האחרונים יש לי חולשה ברגליים קצת אחרי עלייה במדרגות, וגם קצת חולשה בכתפיים אחרי פעולות מסויימות, וחולשה בראש מאחורה בזמן לעיסה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו נוסף שלא ציינתי

הוספת תגובה

• משהו נוסף שלא ציינתי - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    13/12/2015

שלום רב,
    התלונוות כוללות מגוון די רחב של סימפטומים ולכן לדעתי חשוב לפנות לנוירולוג ולהיוועץ בו בכדי להחליט מי מהתלונות בעלת משקל רב יותר ואילו פחות.
    השלב בו אנו נרדמים הוא שלב ביניים בו אנו לא יכולים לקבוע דרגה של בילבול או לא .
    במידה ומישהו מתעורר בשלב הזה - כלומר לא ממשיך לישון אז ניתן לבדוק אם קיים בילבול בעירנות, אך לא במצב הדימדומים ולכן לא ברור לי כיצד קבעת שאתה מבולבל.
    שנית קיימים מצבים של "דמיונות" מעין חלום שאינם אמיתיים בשלבי המעבר בין שינה לעירנות וכן בין עירנות לשינה. נראה כי הנוירולוג המטפל בך רוצה לשלול בעיות נוירולוגיות באמצעות בדיקות העזר אליהן נשלחת, ואז הוא יחליט.
    בברכה,
    ד"ר כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו