מודאגת מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאד
    א
    29/12/2015

ד''ר כרמון שלום, אני סובלת מזה מספר חודשים מנימול ועקצוצים ברגליים ובידיים, וכן מחוסר יציבות עקב קושי לדרוך על כף רגל שמאל, תחושת כבדות ברגליים,קשיים קוגניטיביים ,חוסר ריכוז, עירפול, תשישות, לעיתים בבוקר הרדמות לזמן רב של אחת הידיים, רגישות יתר לקור, כאב ראש, כאבים ממושכים בכליות ונטיה לזיהומים בכליות. במהלך השנה האחרונה החלפתי שתי שיניים מכספית. האם הסימנים מעידים על טרשת נפוצה, והאם יש קשר לכספית? התסמינים המדאיגים ביותר אותי הם חוסר היציבות, הכבדות ברגליים,והחולשה של רגל שמאל. אודה מאד מאד לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאד

הוספת תגובה

• מודאגת מאד - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    29/12/2015

שלום רב,
    הבנתי שת מודאגת אולם למרות תחושותייך הסובייקטיביות חשובה מאוד בדיקת נוירולוג לבחון האם יש בבדיקתך סימנים שמעידים על חוסר יציבות, צורת הדריכה ובדיקה מלאה. עדיין למרות כל החידושים והקידמה אין לכך תחליף ראוי.
    פעלי בהתאם להנחיות הנוירולוג שיתרשם ממך..
    בודאי שלא ניתן לאבחן אותך לפי התלונות הללו בלבד.
    לא נראה לי קשר ישיר בין התלונות לסתימת אמלגם (סגסוגת מס' מתכות שאותה כנראה עברת)
    רפואה שלמה
    ד"ר כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו