מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימול וחרדהרורי27/01/2016
שלום דוקטור,
בת 39,
לפני שבוע וחצי התחלתי להרגיש נימול בסנטר ובלחי התחתונה בצד שמאל. מאד נבהלתי וקראתי דברים מלחיצים באינטרנט. מספר ימים אחרי, התחלתי לחוש בצריבה ונימול בשתי הרגליים, כאילו הרגליים קרות מאד. ביומיים האחרונים מרגישה נימול גם ביד. הנימול הוא לא בו זמנית בכל המקומות. בנימול בפנים חשתי שיפור מסוים אך הוא עדיין מורגש. הצואר שלי בצד שמאל מאד תפוס וכל הגוף שלי מתוח ודרוך. מבחינת בדיקות דם - ויטמין בי 12 306, ערכי חומצה פולית וויטמין די מתחת לנורמה.
לפני חמישה חודשים, שבוע וחצי של נימול בגפיים ובפנים שחלפו (עברתי שני טיפולי דיקור).
הבדיקה הנוירולוגית מהשבוע האחרון תקינה.
אני מאד לחוצה, קוראת בלי הפסקה על תסמינים ומחלות באינטרנט ומרגישה בחרדה שהולכת וגוברת.
אשמח לכל אמירה מרגיעה,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול וחרדה - תגובה
ד``ר יובל כרמון27/01/2016שלום
לפי הבנתי הפיזור נודד וגם פעם מימין ופעם משמאל
חשוב שנוירולוג ישב איתך ישמע ויבין כמה זמן נימול בכל מקום.... ולפי זה יחליט...
מתח ולחץ תמיד מוסיפים אבל לא אצל כל אחד ולכן רצוי להיבדק
ד"ר כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)