מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בהתמודדות מול ביטוח לאומימרים04/02/2016
שלום
אחרי 14 שנים של חיים עם טרשת נפוצה , החלטתי לבדוק אילו זכויות והטבות מגיעות לחולים
מזמן רציתי לקבל תו נכה , אבל כל השנים האלה וויתרתי מראש כי שמעתי על ההשפלות בוועדות רפואיות וחשבתי שאני "לא מספיק חולה" עבור ביטוח לאומי
במשך השנים אחרי כמה התקפים רציניים וטיפולים סטרואידיים אני מוכנה לנסות ולפנות לביטוח לאומי
עכשיו השאלות:
1. האם כדאי להיעזר בעורך דין או לנסות בעצמי ? (חברות כמו זכותי אני פוסלת מראש)
אני מפחדת שידחו אותי בוועדה בגלל שטופס מרופא לא היה מנוסח כמו שהם מצפים
2. מהו תהליך הגשת בקשה לביטוח לאומי - האם להגיש לאחוזי נכות ? לפגיעה בכושר עבודה ? לנכות כללית ?
אני מכירה כמה מושגים אל לא מעבר לזה
אודה על עזרת חברי הפורום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בהתמודדות מול ביטוח לאומי - תגובה
ד``ר יובל כרמון06/02/2016שלום רב,
מציע לך להיעזר באתר של האגודה הישראלית לטרשת נפוצה שם מפורטות זכוייותייך
או עובדת סוציאלית במרפאה בה את מטופלת
גם באתר כמוני קהילת טרשת נפוצה יש פירוט והסברים לגבי כל קיצבה מביטוח לאומי ועל מה היא ניתנת וכיצד יש להגיש
ד"ר יובל כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)