מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשכמות, צוואר,יד שמאליעל01/04/2016
אני בת 32 ומזה 9 חודשים סבלתי מכאבים בשכמות, צוואר,יד שמאל, עצם הבריח...לקח המון זמן להבין מה הבעיה עד שאמרו לי שהבעיה אורתופדית. טופלתי בעיסוי רפאי ויש הקלה גדולה בכאבים. הכאב במהלך ה9 חודשים היה מלווה בעיקצוצים ותחושת שריפה/חום. בחודש נובמבר התחלתי להרגיש סחרחורות מן כובד בראש פניתי לחדר מיון רופא א.א.ג שלל שזו בעיה מהאוזן והפנה לנוירווג. בבית החולים לאחר בדיקת סי טי ראש ולאחר מכן סיטי אנגיו של ע"ש צווארי ועורקי הצוואר הוחלט לאשפז אותי לצורך השגחה ובדיקת הולטר לב. הולטר לב - תקין. שוחררתי עם המלצה ל mri מוח. בחודש דצמבר ביצעתי mri מוח - נמצא תקין. עברו להם חודשיים שלושה שהייתי דיי בסדר.תיפקדתי. בחודשיים האחרונים התחלתי להרגיש עיקצוצים בכל מיני אזורים בגוף, ותחושת הדיזינס חזרה, מן כובד בראש, עירפול/ שיוט בראש. א.א.ג שוב פעם שלל בעיה באוזן. בינתיים מחכה לבדיקה אצל נוירולוג פרטי. יש לציין שבחצי שנה האחרונה שמתי לב שכשאני צופה בטלוויזייה שמתי לב שהראייה שי לא חדה ודיי מטושטת. הגעתי לאופטמטריסט וגיליתי שאני צריכה משקפיים (מינוס 1.5). גם מזה חודשיים יש לי בפה מן טעם מוזר על גבול המתכתי. האם לאור זה שביצעתי בדיקת סי טי וmri לפני 4 חודשים שנמצאו תקינים אני יכולה להיות רגועה מבחינה טרשת נפוצה? אני מאוד בלחץ לאחר שקראתי את הסימנים למחלה זו. יש לציין שבמהלך ה9 חודשים פיתחתי חרדות בריאותיות ואני לא יודעת אם הסימפטומים נובעים מהחרדה או באמת ממחלה כלשהי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשכמות, צוואר,יד שמאל - תגובה
ד``ר יובל כרמון03/04/2016שלום רב,
אני מבין שיש לך תלונות רבות ובמיוחד לא קיבלת עדיין הסבר מניח את הדת לרוב תלונותייך
חשובה לדעתי הבדיקה הנוירולוגית והצורה של הנימולים או העיקצוצים בגפיים
מציע בהחלט להיבדק ע" נוירולוג לאור תלונותייך החדשות
לא אוכל לכן לשלול אבחנה זאת או אחרת מעל דפי האתר
ד"ר כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יעל04/04/2016אין לי נימול. רק עיקצוצים בכל מיני מקומות בגוף. יש לי תור השבוע אצל ד"ר רונית גלעד. שאלה נוספת, אם נניח אני לוקחת כדור הרגעה ושמה לב שהעיקצוצים נעלמים או פוחתים אפשר להסיק מזה מסקנה שזה נובע על רקע נפשי? אני נמצאת בסטרס כבר דיי הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותה סירה
אלון04/04/2016היי, נמצא בדיוק אבל בדיוק באותו מצב , דברי איתי, עוד שניה מאבד את העבודה בגלל הסחרחורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)