נימולים- לחוצה מאד, זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימולים- לחוצה מאד, זקוקה לעזרה
    רורי
    14/05/2016

שלום רב ד"ר, כבר ארבעה חודשים שאני סובלת מנימול. התחיל בפנים בצד שמאל תוך כדי התקררות רצינית. לאחר מספר ימים הנימול התפשט לגפיים. לא כל הזמן ולא בו זמנית. המקום המנומל ביותר הוא הפנים בצד שמאל. ראו אותי בתקופה הזאת מספר רב של נוירולוגים. חלקם מומחים בתחום הטאשת הנפוצה. הבדיקות הנוירולוגיות תקינות לגמרי. הצואר והשכמות שלי תפוסים מאד במיוחד בצד שמאל. כולי מתוחה וחרדה, קוראת בלי הפסקה על סימפטומים. לפני מספר שבועות נעלמו הנימולים לגמרי למשהו כמו שבועיים. וחזרו מיד אחרי מקרה מלחיץ בעבודה. הנימולים בגפיים חזרו רק לצד שמאל והם חולפים מהר, לרוב לא יותר מכמה דקות. הנימול המטריד הוא כרגיל בצד שמאל בפנים. כשאני בלחץ אני מרגישה אותו בודאות חזק יותר. רוב הרופאים שבדקו אותי המליצו על אמ.אר.איי ליתר ביטחון על אף שלדעתם הנימול נובע מסטרס רב. הבדיקה מלחיצה אותי, אני באמת בחרדה רבה. האם נימול יכול להיות כתוצאה מסטרס? מבעיות בצואר? אני במצוקה גדולה ואשמח לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רורי, תבדקי לגבי נוירופתיה.

אביר
    16/05/2016

את מתארת מה שהרבה אנשים מתארים ושיש להם נוירופתיה.
    חבל שלא יודעים על זה נוירולוגים.
    יש בדיקה שבודקת את זה. תבררי ובהצלחה

תרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו