תחושות מוזרות ביותר דחוף בבקשההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות מוזרות ביותר דחוף בבקשההה
    נירוש
    29/07/2016

שלום רב הנני בחורה בת 34 שבוע שעבר התחיל לי רדימות בלחי שמאל הייתי במיון ואמרו שהבדיקת גופנית תקינה וסיטי ראש תקין. נתנו לי בדיקות דם שיצאו תקינות מלבד טיפת טיפת קרישיות יתר. במהלך השבוע ממשיכה התופעה והיה לי פעם אחת יום שלם מן נימול כזה באזור השפתיים. כמו שורף כזה. ובמהלך השבוע יש לי קצת הרדמות וחולשה ביד שמאל הולך ובא וגם נימולים כאלו קצת בידיים ובשוקיים.ומתחת לצוואר. אבל התחושה של הנימול וה"שריפה" הזו בלחי שמאל עדיין קיימת. יש לציין שאין לי כאבים. אני ממתינה לMRI מה לעשות בינתיים? אני ממש מתחרפנת מהתחושות האלו? ומה זה נראה לך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושות מוזרות ביותר דחוף בבקשההה - תגובה

ד``ר יובל כרמון
    31/07/2016

שלום רב

מבין את הקושי בלהמתין . עברת הדמייה של CT שהיא טובה לאיתור ארועים מוחיים וגם גידולים ניכרים שלא מצאה משהו חריג.
    ה- MRI יכול לגלות דברים עדינים יותר וקטנים יותר... שה- CT לא מדגים ומכאן חשיבותו
    נותר לך להשלים בדיקת MRI מוח שחשוב שתיעשה עם הזרקת גדוליניום כמובן במידה ואינך בהריון.
    נסי להקדים הבדיקה - פעמים רבות מצליחים למצוא תור מטופלים שלי בשעות הלילה או הבוקר המוקדמות ... מהיום למחר
    רפואה שלמה ובשורות טובות
    ד"ר כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו ברשותך

לי
    02/08/2016

היי ותדה אך מה ז"א:הזרקת גדוליניום?
    ומה ניתן בינתיים להרגיע את התחושות האלו? והאים זה מסוכן חלילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו