מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות מוזרות ביותר דחוף בבקשהההנירוש29/07/2016
שלום רב הנני בחורה בת 34 שבוע שעבר התחיל לי רדימות בלחי שמאל הייתי במיון ואמרו שהבדיקת גופנית תקינה וסיטי ראש תקין. נתנו לי בדיקות דם שיצאו תקינות מלבד טיפת טיפת קרישיות יתר. במהלך השבוע ממשיכה התופעה והיה לי פעם אחת יום שלם מן נימול כזה באזור השפתיים. כמו שורף כזה. ובמהלך השבוע יש לי קצת הרדמות וחולשה ביד שמאל הולך ובא וגם נימולים כאלו קצת בידיים ובשוקיים.ומתחת לצוואר. אבל התחושה של הנימול וה"שריפה" הזו בלחי שמאל עדיין קיימת. יש לציין שאין לי כאבים. אני ממתינה לMRI מה לעשות בינתיים? אני ממש מתחרפנת מהתחושות האלו? ומה זה נראה לך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות מוזרות ביותר דחוף בבקשההה - תגובה
ד``ר יובל כרמון31/07/2016שלום רב
מבין את הקושי בלהמתין . עברת הדמייה של CT שהיא טובה לאיתור ארועים מוחיים וגם גידולים ניכרים שלא מצאה משהו חריג.
ה- MRI יכול לגלות דברים עדינים יותר וקטנים יותר... שה- CT לא מדגים ומכאן חשיבותו
נותר לך להשלים בדיקת MRI מוח שחשוב שתיעשה עם הזרקת גדוליניום כמובן במידה ואינך בהריון.
נסי להקדים הבדיקה - פעמים רבות מצליחים למצוא תור מטופלים שלי בשעות הלילה או הבוקר המוקדמות ... מהיום למחר
רפואה שלמה ובשורות טובות
ד"ר כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו ברשותך
לי02/08/2016היי ותדה אך מה ז"א:הזרקת גדוליניום?
ומה ניתן בינתיים להרגיע את התחושות האלו? והאים זה מסוכן חלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)