מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת מאוד מאוד מטרשת נפוצה נימולים ותחושת שרפהאלנה22/08/2016
לפני חודש וחצי התחילה לי דלקת בעין וישר ממש נלחצתי. אני היפוכונדרית ממש וחברה של אמא שלי חלתה בטרשת והסימפטום הראשון אצלה התחיל מהעין. הדלקת כבר עברה לי ואין לי פגיעה בראייה או משהו. ( כן יש לי נפילת עפעף קלה מאוד והרופא עיניים אומר שנגרמה בעקבות עדשות מגע בזמן דלקת) .. אבל מאז שהתחילה לי הדלקת אני לא מצליחה להירגע... קוראת המון באינטרנט על המחלה ועוד והתחלתי להרגיש נימולים ברגליים, תחושת שרפה ברגליים ובגב, עוקצות באצבע שנעלם. אני מרגישה גם תחושה של לחץ או מתיחת עור ברגליים ... אני ממש בלחץ ולא יודעת מה לעשות.
האם זה יכול להיות מסטרס?? כי הלחצתי את עצמי בטירוף. בלילה אני לא מרגישה כלום וישנה טוב אבל אז אני קמה בבוקר ומתחילה לחוש כל מיני דברים ואז ישר פותחת אינטרנט...
האם נפילת עפעף יכולה להיות קשורה לטרשת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד מאוד מטרשת נפוצה נימולים ותחושת שרפה - תגובה
ד``ר יובל כרמון24/08/2016שלום
התלונות שלך יכולות להיות על רקע מתח או על רקע בעיה אמיתית .
מציע לך לפנות לרופא נוירולוג שיוכל להתרשם ולהחליט בעצמו אם יש צורך בבירור נוסף
ד"ר יובל כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)