מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של המוחניקול06/09/2016
שלום,
לפני חודש הרגשתי עקצוצים בפנים, פניתי לנורולוג, הבדיקה הנורולוגית היתה תקינה, אך בכל זאת שלח אותח לסיטי, הסיטי יצא תקין, אך מאחר ואמרתי שהעקצןצים הופעיו לי עשרות פעמים שלחו אותי mri על-מנת לשלול בעיה ויסקולרית או דמיאלנטיבית. עם הדיסק שקיבלתי הלכתי לרדיולוג מומחה שיבדוק אותו, הרדיולוג אמר לי שהכל בסדר והעקצןצים הם ממתח ובאמת זה עבר לי. בימים אלו קיבלתי את הפיענוח מהמכון בו ביצעתי ולהלן הממצאים: מודגמים מס' מוקדים זעירים לא ספציפיים בחומר הלבן בהמיספרות פרונטליות דו צדדית. מוקדים לא ספציפיים. FOLLW VOID בעורקי המוח ובסינוסים הוורידים תקינים. אין רסטריקציה בדיפוזיה. אין האדרה פתולוגית. לסיכום: מס' מוקדחם לא ספציפיים בחומר הלבן הפרונטלי. היתר בגדר הנורמה.
האם יש לי מקום לדאגה מאחר והנורולוג ששלח אותי לא מסביר פנים ובעוד חודש אני טסה לארה"ב, לתשובתכם המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של המוח - תגובה
ד``ר יובל כרמון06/09/2016שלום
לפי התשובה לא מדובר בתוצאה מדאיגה אלא במספר מוקדים לא ספציפיים שטיבם וסיבתם לרוב אינן ברורות ושאין מהן סיבה לדאגה. אולם תמיד אמליץ לחזור לרופא הנוירולוג המפנה לסגור המעגל בכדי שיראה מה כמות המוקדים הללו והמראה שלהם
כך לפחות אני נוהג לעשות
דר כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)