מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות כחצי שנה בלי כיוון פתרוןסחרחר11/09/2016
שלום ד״ר. מזה כחצי שנה סובל מסחרחורות שהתחילו באופן פתאומי . ישנם ימים טובים יותר וישנם ימים מגבילים מאוד . באוקטובר שנה שעברה עברתי בדיקות mri מקיפות (ראש גב וצוואר) שנבדקו על ידי נוירורדיולוג מומחה ונוירולוג מומחה לטרשת ונמצאו תקינות . לאחר שהחלו הסחרחורות הייתי אצל נוירולוג מומחה , מומחה לסחרחורות אא״ג ואפילו ניסיתי כיוון פסיכולוגי ואין מזור. אני כבן 30 ובקצב הזה אני יאבד את מקום עבודתי . אבקש המלצתך לאיזה כיוון לבדוק . את הסחרחורות קשה לתאר , כמו כבדות בראש ולפעמים נראה שאני עומד ליפול או הולך על ספוג , בדיקות דם תקינות כולל תפקודי כבד ובלוטת התריס ובי 12, הסחרחורות מלוות בטשטוש קל בראיה קראתי באינטרנט על בעית סחרחורות שנקראת pppd שמאוד מתאימה לתיאורים שלי האם מוכר לך ? לעצתך המלומדת אודה
לאחרונה עשיתי גם בדיקת ברה bera שיצאה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות כחצי שנה בלי כיוון פתרון - תגובה
ד``ר יובל כרמון11/09/2016שלום
הבנתי מדבריך שבדיקות MRI של המוח וחוט צווארי היו תקינות כך שככל הנראה אין כאן מחלה דלקתית או לחילופין גידולית של המוח .
הסחרחורת שלך מתוארת על ידך כמעין כבדות בראש או הרגשה של הליכה על ספוג ולכן אולי בעצם היא אינה ממש סחרחורת מסוג ורטיגו.
קשה לי לייעץ ללא בדיקה נוירולוגית.
אבל יהיה צריך לתקוף את הבעיות ללא השם סחרחורת כנראה ....
גש לנוירולוג המטפל להמשך התייחסות או טיפול
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות שאלה קצרה נוס
סחרחר12/09/2016ד״ר כרמון שאלה קצרה נוספת ברשותך ,
הסחרחורות החלו כארבעה חודשים אחרי בדיקות ההדמיה , האם כדאי לדעתך לחזור על בדיקת הדמיה או שברה תקין ״מרגיע״?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)