מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרשת נפוצה שאלה חשובהשני12/10/2016
שלום רב
אני בת 35, לפני כשנה וחצי החלו לי נימולים בחצי פנים אשר היו מלווים בכאבי ראש מאוד חזקים..לאחר בדיקת mri נראה כי הכל תקין. יש לציין שהייתי בתקופה נורא לחוצה ולפני כעשרה חודשים לערך החלו לי נימולים וזרמים בשתי כפות הידיים ובשתי כפות הרגליים בנוסף צריבות בראש בשני צדדיו ואף כאבים מאוד חזקים צריבות ועקצוצים בעמוד השדרה. בנוסף יש לי כמו מן תחושה של קפיצות בראש בעת הזזת העיניים. סבלתי כמה חודשים מהתסמינים הללו אשר נעלמו כעבור כמה חודשים אולם בשבוע האחרון התחלתי לסבול מאותם תסמינים בשנית וזאת ללא הפסקה במהלך היום.
האם נראה שהתסמינים אופיינים לטרשת? האם מאחר ומדובר בתסמינים דו צדדיים זה מקטין את הסיכוי? אני לוקחת בחשבון שיש סיכוי שזה מסטרס שאני חווה בשנה האחרונה. אציין שעברתי בדיקות eeg emg והכל תקין
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יובל כרמון12/10/2016שלום
היו לך תלונות מרובות , וכמובן העובדה שה- MRI של המוח היתה תקינה לפי מה שפירטת להבנתי מקטינה הסבירות לקיום מחלת טרשת נפוצה. לאור תלונות של נימולים בכפות ידיים , מציע לך להיבדק ע"י הנוירולוג שיבחן הצורך בהשלמת MRI של חוט צווארי .
במידה וזה יהיה גם תקין אז הסבירות יורדת מאוד מאוד.
לגבי מתח נפשי - לצערי הוא קיים תמיד אצל רבים ולכן קשה לי לשפוט אצל כל פרט ופרט אבל הוא בטח לא עוזר ...
בברכה
ד"ר יובל כרמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)