טרשת נפוצה שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרשת נפוצה שאלה חשובה
    שני
    12/10/2016

שלום רב
    אני בת 35, לפני כשנה וחצי החלו לי נימולים בחצי פנים אשר היו מלווים בכאבי ראש מאוד חזקים..לאחר בדיקת mri נראה כי הכל תקין. יש לציין שהייתי בתקופה נורא לחוצה ולפני כעשרה חודשים לערך החלו לי נימולים וזרמים בשתי כפות הידיים ובשתי כפות הרגליים בנוסף צריבות בראש בשני צדדיו ואף כאבים מאוד חזקים צריבות ועקצוצים בעמוד השדרה. בנוסף יש לי כמו מן תחושה של קפיצות בראש בעת הזזת העיניים. סבלתי כמה חודשים מהתסמינים הללו אשר נעלמו כעבור כמה חודשים אולם בשבוע האחרון התחלתי לסבול מאותם תסמינים בשנית וזאת ללא הפסקה במהלך היום.
    האם נראה שהתסמינים אופיינים לטרשת? האם מאחר ומדובר בתסמינים דו צדדיים זה מקטין את הסיכוי? אני לוקחת בחשבון שיש סיכוי שזה מסטרס שאני חווה בשנה האחרונה. אציין שעברתי בדיקות eeg emg והכל תקין

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרשת נפוצה שאלה חשובה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יובל כרמון
    12/10/2016

שלום

היו לך תלונות מרובות , וכמובן העובדה שה- MRI של המוח היתה תקינה לפי מה שפירטת להבנתי מקטינה הסבירות לקיום מחלת טרשת נפוצה. לאור תלונות של נימולים בכפות ידיים , מציע לך להיבדק ע"י הנוירולוג שיבחן הצורך בהשלמת MRI של חוט צווארי .
    במידה וזה יהיה גם תקין אז הסבירות יורדת מאוד מאוד.
    לגבי מתח נפשי - לצערי הוא קיים תמיד אצל רבים ולכן קשה לי לשפוט אצל כל פרט ופרט אבל הוא בטח לא עוזר ...
    בברכה

ד"ר יובל כרמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו