חוששת מתסמיני טרשת נפוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת מתסמיני טרשת נפוצה
    תמר
    14/11/2016

שלום רב,
    לפני כשנה התחילו לי ביום אחד עייפות בלתי מוסברת, כאבים בעין אחת וכאבים עזים בבטן תחתונה. בהמשך החלו כאבי שרירים ברגליים ובקושי סחבתי עצמי. עברתי סדרת בדיקות, כולל נוירולוג ששלח אותי ל ct מוח וערובת העין. הבדיקה יצאה תקינה. כל בדיקות הדם יצאו תקינות, למעט תאי דם לבנים שיצאו גבוהים במשך 3 בדיקות שונות. לא נמצאה אבחנה ספציפית למצבי. עברו כחודשיים עד שפתאום הרגשתי שחוזרת לעצמי. לפני כשבוע החלו שוב סימפטומים דומים, כולל סחרחורות וראייה מטושטשת, תחושת בלבול ונטייה ליפול ונימול בכפות הידיים וסביב הפה. הרופא אינו לוקח ברצינות את מצבי וטוען שזה מתח נפשי. בדיקה נוירולוגית פשוטה הדגימה חולשה קלה בטונוס השרירים בידיים. דרשתי בדיקת mri מהרופא למציאת נגעי טרשת... אך לא לוקחים אותי ברצינות. אני מרגישה נורא ולא מתפקדת. יש לי חברה חולת טרשת הטוענת כי יש לי סימפטומים שבהחלט דומים למה שקורה לה בהתקף. איך ניתן לאבחן אותי אם הרופאים לא לוקחים את תלונותיי ברצינות ואין בכוונתם לשלוח אותי ל mri ? אשמח לתגובה והמלצה. המון תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת מתסמיני טרשת נפוצה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יובל כרמון
    15/11/2016

מציע לך ראשית לפנות ולהיבדק ע"י נוירולוג עם או ללא הפניה בכדי שיבדוק ויתרשם בעצמו מהבדיקה שלך בלי קשר למה שאת מרגישה באופן אישי .
    יתכן והוא ימליץ על השלמת בדיקת MRI אבל יתכן גם שהבדיקה תהיה לבסוף תקינה ולכן חשובה הבדיקה והרכבת תוכנית בירור שתוכל לתת מס בעיות אפשריות שיכולות להסביר את תלונותייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו