מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת מתסמיני טרשת נפוצהתמר14/11/2016
שלום רב,
לפני כשנה התחילו לי ביום אחד עייפות בלתי מוסברת, כאבים בעין אחת וכאבים עזים בבטן תחתונה. בהמשך החלו כאבי שרירים ברגליים ובקושי סחבתי עצמי. עברתי סדרת בדיקות, כולל נוירולוג ששלח אותי ל ct מוח וערובת העין. הבדיקה יצאה תקינה. כל בדיקות הדם יצאו תקינות, למעט תאי דם לבנים שיצאו גבוהים במשך 3 בדיקות שונות. לא נמצאה אבחנה ספציפית למצבי. עברו כחודשיים עד שפתאום הרגשתי שחוזרת לעצמי. לפני כשבוע החלו שוב סימפטומים דומים, כולל סחרחורות וראייה מטושטשת, תחושת בלבול ונטייה ליפול ונימול בכפות הידיים וסביב הפה. הרופא אינו לוקח ברצינות את מצבי וטוען שזה מתח נפשי. בדיקה נוירולוגית פשוטה הדגימה חולשה קלה בטונוס השרירים בידיים. דרשתי בדיקת mri מהרופא למציאת נגעי טרשת... אך לא לוקחים אותי ברצינות. אני מרגישה נורא ולא מתפקדת. יש לי חברה חולת טרשת הטוענת כי יש לי סימפטומים שבהחלט דומים למה שקורה לה בהתקף. איך ניתן לאבחן אותי אם הרופאים לא לוקחים את תלונותיי ברצינות ואין בכוונתם לשלוח אותי ל mri ? אשמח לתגובה והמלצה. המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יובל כרמון15/11/2016מציע לך ראשית לפנות ולהיבדק ע"י נוירולוג עם או ללא הפניה בכדי שיבדוק ויתרשם בעצמו מהבדיקה שלך בלי קשר למה שאת מרגישה באופן אישי .
יתכן והוא ימליץ על השלמת בדיקת MRI אבל יתכן גם שהבדיקה תהיה לבסוף תקינה ולכן חשובה הבדיקה והרכבת תוכנית בירור שתוכל לתת מס בעיות אפשריות שיכולות להסביר את תלונותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)