מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב תפוס רדום באזור החזהאבי28/09/2017
לפני חצי שנה קיבלתי מכה באזור החזה בדיוק איפה שהצלעות מעל הבטן, מאז ועד היום יש לי שם כאב רדום כזה, כאילו האזור תפוס, הלכתי לכל הרופאים שיש, נורולוג של עצבים, רופא משפחה, כירורג, ואז עוד פעם רופא משפחה והוא שלח אותי לבדיקת מיפוי עצמות והכל בסדר, ואז שלחו אותי לרופא בטן גסטרו, והוא עשה לי בדיקת גסטרוקופי ומצא דלקת, הוא נתן לי תרופה שנקראת אומפרדקס, וגם אחרי 30 יום שלקחתי אותה הכאב לא חלף, מה זה יכול להיות הכאב התפוס הרדום הזה?, זה פחות כאב זה יותר כאילו יש לי שם משהו רדום תפוס כזה, אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יובל כרמון28/09/2017שלום.
האם התחושה של כאב, מגע, טמפ,' קיימת באותו אזור.
במידה ולא יתכן ונפגע שם העצב..
במידה ושמורה אז כנראה התחושה היא שונה...
בכל מקרה חשוב שנוירולוג יבדוק ויחליט
ניתן להשלים mri עמו"ש גבי בכדי לראות אם יש ממצא בעמוד שידרה שמסביר התחושה
הנוירולוג ייעץ לגבי צורך לתת טיפול בכדי לשנות התחושה ולהקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)