מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצמות שבורות בשורש כף הידזקלין29/01/2015
לאימי יש עצמות שנשחקו עם השנים והתפוררו ( לפי דברי הרופאה) ונאמר לה שאין מה לעשות רק לשים את התחבושת ,
לא הגיוני עם כל הרפואה המפותחת בישראל , האם ניתן לשפר את מצב היד או לבצע ניתוח להחלפת עצם ?
אימי בת 75
תודה!
זקלין אטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמות שבורות בשורש כף היד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט29/01/2015שלום זקלין
לצערי, עדיין לא ניתן להחזיר את הגלגל לאחור ולשחזר עצמות וסחוס שנשחקו.
אולם קיימים פתרונות חלופיים, שיכולים להקל על הכאבים ולעיתים אף לשפר את טווח התנועה
ממליץ שתפני למומחה בתחום כירורגיית כף היד עם כל הבדיקות והצילומים שביצעתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורש כף היד
זקלין29/01/2015אבקש המלצה לרופא המומחה בתחום , אם יש באיזור הדרום ( מטופלת בקופ"ח כללית)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורש כף היד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט29/01/2015תוכלי למצוא באתר של הכללית או דרך המענה הטלפוני שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באגדולי שתי הידייםזהבה22/01/2015
שלום רב!
לאחרונה מזה חודש וחצי אני מרגישה כאבים חזקים בשתי נקודות מתחת לאגודלים .זה מרגיש כגולות כואבות .וזה מקשה עליי באחיזת חפצים.
אודה על עצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באגדולי שתי הידיים - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט22/01/2015נשמע כמו התחלה של אגודל הדק (דלקת במכופף האגודל)
ממליץ שתבדקי ע"י מומחה בתחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע בTFCCדניאל07/01/2015
שלום!
בערך באוקטובר נפצעתי בכדורגל בשורש כף יד ימין כשעמדתי בשער ופגע בי כדור חזק. בנובמבר הרגשתי שאין שיפור בכאב והלכתי לאורטופד, הפנה אותי לMRI, והנחה אותי לשים סד קיבוע ליד.
עשיתי לפני כשבוע MRI והתוצאה:
"מאחז הTFCC על פני הפובאה נראה מעט בצקתי ובלתי סדיר אך ללא קרע מלא, קיים חשד גבוה לקרע של המאחז האולנרי על פני הסטילואיד בחלקו הדורסלי של ה-TFCC.
סיכום: חשד גבוה לקרע בTFCC על פני הסטילואיד האולנרי במיוחד באספקט הדורזלי."
הרופא אמר לי שאין איך לשפר את המצב מלבד הכנסת מצלמה זעירה ותפירת הקרע אם יש, והפנה אותי למנתח בתל השומר לשמוע את דעתו.
בקשר לסד הוא אמר שזה לא למטרת שיקום אלא נטו כדי למנוע כאב.
אני עדיין עם הסד ולא יודע לחלוטין מה המצב של הכאבים.. כי אני נוטה לתת לאיזור לנוח ולא רוצה לשחק איתו יותר מדי..
מה דעתך??
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בTFCC - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט11/01/2015תתחיל להפעיל את שורש כף היד ללא הבד ותראה אם יש כאב.
"התרחקת " מספיק זמן ממועד הפגיעה
במידה ואכן תמשיך לסבול מכאבים הממוקדים לאזור ה"בעייתי" שהודגם ב MRI, כנראה שלא יהיה מנוס אלא לנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה לאחר ניתוח אצבע הדקאברהם גורני01/01/2015
לאחר כמה זמן חולפים הכאבים באצבע בגינה נעשה הניתוח וכן הנפיחות באזור החתך..בנוסף האם מומלץ לעשות פיזיוטרפיה ואם כן מאיזה סוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר ניתוח אצבע הדק - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט11/01/2015הכאבים לאחר הניתוח הם בד"כ לא בעוצמה גבוהה
רובם חולפים לאחר מס ימים
לעיתים נשאר כאב במידה מסויימת מס שבועות
אין צורך בפיזיותרפיה
יש להפעיל אצבעות עצמונית בטווח מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריגר פינגריעל28/12/2014
שלום רב,
אני סובלת כבר יותר משנתיים מפינגר טריגר באגודל. בוצעו מאז 2 הזרקות קורטיזון עם הקלה זמנית של כמה חודשים אך הטריגר חזר.
הומלץ לי על ניתוח, ושאלתי היא האם ניתן לנסות גלי הלם? האם יכול לעזור לפני שהולכים לניתוח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת המשך
יעל28/12/2014במידה ואני עושה ניתוח, מה משך ההחלמה? האם ניתן לתפקד ולנסוע לחו"ל 5 שבועות אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט28/12/2014שבועיים עם תפרים וחבישה
פעלה מיידית לאחר הניתוח
ניתן לסוע לחול 5 שבועות לאחר הניתוח (בהנחה שאין סיבוכים דוגמת זיהום..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריגר פינגר - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט28/12/2014אין הוכחה בספרות שזה עובד
ממליץ על ניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רוזנבלט
יעל28/12/2014תודה על תשובתך המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי אחרי קטיעהאלי קו24/12/2014
לפני ארבע חודשים נאלצתי לעבור קטיעת כף יד שמאל בעקבות תאונת אופנוע
הכאבים בגדם כאבי פאנטום איומים וכאבי כתף
מה הפתרון אני לא יכול להרכיב פרוטזה בשל הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי אחרי קטיעה - תגובה
ד``ר דן הוט24/12/2014בשלב זה יש להתרכז בטיפול במרפאת כאב וכן טיפול מקומי בגדם
מומלץ להתיעץ עם מומחה בשיקום אורטופדי לגבי ההמשך
בברכה
דר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן באצבע תינוקמיכל23/12/2014
שלום,
לפני כחודשיים הציפורן של הזרת של בני בן שנתיים יצאה מהמקום לאחר חבלה בגן. כיום נראה שהציפורן גדלה אך נראית קצת שונה משל היד השנייה וגם נראה שבמרכז יש מעין שקע קטן מעין סימן של מכה. האם זה עוד אמור להשתנות?
לאיזה רופא עלי לגשת לבדיקה-אורטופד או כירורג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן באצבע תינוק - תגובה
ד``ר דן הוט24/12/2014מי שמתעסק עם הנושא הזה ומבין בו הוא כירורג של היד ( כמוני) - לכן נפגשנו כאן
בכל מקרה לא נשמע כי הבעיה חמורה. בד״כ יש להמתין מספר מחזורי צמיחה עד להבראה של הציפורן
אם בכל זאת עוד 3 חודשים עדין יהיה עיוות, תביאי אותו למרפאה
בברכה
דר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר u.s רקמות רכותריקי22/12/2014
שלום רב,
ציסט באצבע 2 בגודל 0.3*0.8,
מדור 5 הודגם מעובה כביטוח לטנוסינוביטיס.
מה המדמעות של המימצאים הנ"ל? והאם הם גורמים לכאב ונימול באצמבעות3-4.
תודה רבה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר u.s רקמות רכות - תגובה
ד``ר דן הוט22/12/2014כעקרון לא נראה לי שיש קשר, כדאי להשלים בדיקת EMG ולסור אלי למרפאה לבדיקה
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת התעלה הקרפלית, לפינגר טריגריעל22/12/2014
שלום רב,
אני סובלת משתי התופעות הנ"ל. האם דיקור יכול לעזור כדי להימנע מניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת התעלה הקרפלית, לפינגר טריגר - תגובה
ד``ר דן הוט22/12/2014אין הוכחה לכך בספרות המקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול באגודללי22/12/2014
שלום,
לפני כשבוע במשך כשעתיים גזרתי דפים לעבודה מסויימת. במהלך העבודה הרגשתי לחץ על האגודל מהמספריים. מידי פעם עשיתי הפסקה להרגיע את הכאב. בסוף הגזירה המפרק האמצעי ( שמתחבר לכף היד) היה אדום והרגיש רדום והיד כאבה. ניסיתי לעסות את האזור והיתה תחושת נימול. למחרת בבוקר הכאב עבר ולא הציק לי. היום העברתי אצבע על האזור במקרה וגיליתי שבמגע עדיין יש תחושת נימול מוזרה ולא תחושה רגילה כמו באגודל ביד השניה.
האם עצב נפגע? מה לעשות? למי עלי לפנות כדי לברר את הנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול באגודל - תגובה
ד``ר דן הוט22/12/2014נראה שיש פגיעה זמנית בעצב של האצבע
קרוב לוודאי שזה יעבור תור מספר שבועות
אם לא כדאי שתגיעי אלי למרפאה לבדיקה
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס פיגמנטי בציפורןיסמין18/12/2014
דר' שלום רב..אני בת 28 כרגע חודש לא עובדת(במנוחה בבית) לפני כחודש וחצי שמתי לב לפס חום הגדל על זרת ציפורן יד ימין...הפס יוצא מבסיס הציפורן עד סופה ...מתחיל ככה ומתבהר יחסית... אני אמורה לעבור ביופסיה בהמלצת פרופ' וולף מקפלן בחודש הבא... בעייתי כך- האם יש קשר בין החשש לנמצא בידי ובין כאבי שרירים שמצויים בגופי בחודש האחרון?..כאבים במפרקי ידיים, בברכיים ובזרוע שמאל (ישנו גם כאב בצוואר מעל לחצי שנה) ... בייחוד לאחר מנוחה לדוג' אם יש רגל על רגל קשה להסיר את הרגל העליונה מזאת המונחת עליה כי הרגל או מעקצצת מאוד או כואבת מאוד..גם התחיל כאב גלי בגב התחתון כאילו מהכליות איך אין סימן לדלקת לא בבדיקות דם ולא בבדיקות שתן... אני מרגישה לא רגועה כלל- האם ייתכן משהו מעבר?...האם הסימן בציפורן משמעו משהו חלילה ממהיר או כפי שציירה הרופאה שלי "את צעירה, אם יש משהו ישר מוציאים וזהו"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דווקא לי לא עונים?..
יסמין19/12/2014למה דווקא לי לא עונים?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס פיגמנטי בציפורן - תגובה
ד``ר דן הוט20/12/2014משום מה תגובתי לא הועברה.
בד״כ לא מדובר בבעיה פרט לפיגמנטציה אך לפעמים זה יכול להיות סימן למלנומה לכל יש הכרח לבצע במקרים האלה ביופזיה מהציפורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
יסמין20/12/2014דר הוט לא הבנתי- עמך הסליחה
האם כוונתך שבדרך כלל מדובר בפיגמנטציה בלבד ללא סממן למשהו חריג (למרות שלעיתים מסמן על מלנומה) או שכל שאר שכתבתי לא מדאיג פרט לפיגמנטציה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה - תגובה
ד``ר דן הוט21/12/2014לא נראה לי שקשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מיפוי עצמותאסי18/12/2014
עשיתי בדיקת מיפוי עצמות אך אני לא מבין את המושגים הרפואיים. ולא מצליח להבין את התשובה. והתור שלי לאורטופד רק בעוד מספר ימים.
האם תוכל להגיד לי בגדול מה אומרות התוצאות?
שינויים ארטרוטיים קלים בפרקי כפות הידיים.
הדגשה מוקדית בפרק 1 -cmc דו צדדי - שינויים ארטריטיים וכן ריכוז מוקדי קטן
בסטילואיד פרוציס עצם הרדיוס משמאל- שבר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מיפוי עצמות - תגובה
ד``ר דן הוט19/12/2014בדיוק כפי שכתוב, שינויים ניוונייםבמפרקים האמורים ויתכן שבר בעצם הרדיוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעלה הקרפליתדנה15/12/2014
שלום רב, מזה כחצי שנה אני סובלת מכל תסמיני התעלה הקרפלית. לקחתי פעמיים
כדורי ארקוקסיה וטיפולי פיזיותרפיה לרבות שימוש בסד. לאחרונה התחילו
התסמינים להופיע גם ביד שמאל. לפני כשבוע עשיתי בדיקת emg שלהפתעתי הרבה יצאה תקינה. שכן לאחרונה אני מרגישה החמרה.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלה הקרפלית - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט15/12/2014עליך להבדק. יכולות להיות סיבות נוספות לתלונות הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפיסיוליזיסנטלי07/12/2014
שלום, אני בת 29 . ילדתי לפני שנה ושמונה חודשים ובמהלך ההריון היו לי כאבים במפרקי האגן. אני עושה פעילות ספורטיבית פעמיים בשבוע עוד לפני ההריון ובתקופה האחרונה התחילו לי שוב כאבים במפרקי האגן כל יום מדי פעם. הכאבים לא חזקים אך מגבילים אותי בתנועה ובפתאומיות קורא לי כאב שמגיע וגורם לצליעה קלה למשך כמה שניות, משתחרר אבל יש לי רגישות במפרקים אני מרגישה גם במפרק הירך רגישות.
לפי מה שקראתי ושאלתי הבנתי שאין טיפול לכך. אני לא רוצה ״להתנוון״ ולא להפסיק להתעמל וכמובן שלמנוע הסתבכויות בעתיד. אשמח לשמוע כיצד למנוע או לטפל בבעיה זו. תודה,נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפיסיוליזיס - תגובה
ד``ר דן הוט11/12/2014כידוע, הפורום הזה עוסק בבעיות שקשורות ליד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב במפרק בזרת, במגע עם קוריאיר06/12/2014
בימים האחרונים, כאשר המפרק הגדול יותר שבזרת יד ימין שלי בא במגע עם קור (או לפחות קצת קר יותר מחום גופי, גם מי ברז אבל גם גם סתם שולחן קצת קריר) אני חש כאב מקומי בנקודת המגע, עם "הקרנה" לכיוון החלק הפנימי של המפרק (איפה שה"קיפול").
כנראה שזה קורה רק כשהקור נוגע מימין לאותו מפרק (כאמור בזרת ימין), אך איני בטוח לחלוטין.
יש לך רעיון מה זה יכול להיות או מה כדאי לנסות?
אני עובד עם מחשבים הרבה וזו יד העכבר, אני תוהה אם יש קשר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב במפרק בזרת, במגע עם קור - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט06/12/2014תבדק אצל מומחה כף יד.
ייתכן ומדובר בנגע מסוג glomus tumor* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדק, תודה
יאיר06/12/2014בפעם הקודמת שהתחלתי ללכת לחדר כושר הופיע גנגליון בפרק כף היד, עושה רושם שהידיים שלי לא רוצות שאעבוד על השרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)