מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קיבוע שבר באצבעזיוה10/06/2015
שלום.
לפני שלושה וחצי שבועות (17.5) אובחן אצלי שבר ללא תזוזה בבסיס גליל אמצי באצב 2 ביד ימין (יד דומיננטיטת). היום בביקורת נערך צילום - השבר עדיין הודגם, לא ניתן לכופף את האצבע לאגרוף והרגשתי כאבים בניסיון הכיפוף ובלחיצה על המקום. הרופא התורן החליט לקבע לשבועיים נוספים. באתרי האינטרנט קראתי כי לא מקבעים אצבע ליותר משלושה שבועות מחשש לקישיון, כך גם נאמר לי בביקורת קודמת. האם אכן יש סיכון לקישון אחרי קיבוע כה ארוך? כיצד עלי לפעול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבוע שבר באצבע - תגובה
ד``ר דן הוט11/06/2015תמיד יש קשיון, המטרה - הפעלה מוקדמת
יתכן כי השבר לא מתאים עדיין להפעלה
לשם כך יש לראות צילום ואת האצבע ולהחליט
אנא קיבעי תור למרפאה בהקדם
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרג מלא בגיד עם רטרקציה באורך 2 ס"מיעל10/06/2015
שלום רב
אבי בן 70 עבר לפני שנה וחצי ניתוח ביד של התעלה הקרפלית . מאז הוא סובל מכאבים.
פזיותרפיה וזריקת סטרואידים לא הועילו.
הרופאה שלחה אותו רק השבוע לאולטרסאונד כיוון שהכאבים גברו והתוצאה להלן:
גיד FCR היפו אקוגני ומעובה עם קרע מלא (ישן) עם רטרקציה של הגיד באורך 2 ס"מ. עם תוכן נוזלי בלתי צלול ועם הסתיידות.
מה הטיפול למצב זה ?
האם זה יכול להיות כתוצאה מפגיעה תוך כדי הניתוח שעבר?
האם צריך לנתח בהקדם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרג מלא בגיד עם רטרקציה באורך 2 ס"מ - תגובה
ד``ר דן הוט11/06/2015לא ברורה סיבת הקרע
מומלץ לתאם תור במרפאה לבדיקה
יש להביא את כל החומר הרפואי הרלוונטי
בברכה
ד"ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בתחושה בכפות הידייםחיים08/06/2015
שלום
עקב מאמץ בידיים,מזה כחודש ירידה בתחושה וחולשה בכפות הידיים,בבדיקת EMG נמצא לחץ על העצב המדיאני בשני כפות הידיים,
נאמר לי כי הפתרון הוא ניתוחי ,
רציתי לדעת כמה מהר צריך לבצע את הניתוח ע"מ שהעצב לא יפגע(עבר כבר מעל חודש מהפגיעה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בתחושה בכפות הידיים - תגובה
ד``ר דן הוט09/06/2015ניתן להעריך את מידת הדחיפות לפי בדיקה פיזיקלית וממצאי ה EMG
אנא תאם תור למרפאה בהקדם
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח בתעלה הקרפליתיעל08/06/2015
שלום רב, לפני כחודשיים עברתי ניתוח בתעלה הקרפלית. ההחלמה סבירה, והפעלתי את האצבעות מהתחלה. כשאני לוחצת על כרית כף היד מצד שמאל של הצלקת, יש עדיין כאבים.זה רק בצד שמאל. כשלוחצת מצד ימין של הצלקת , לא כואב. מה זה? והאם סביר אחרי חודשיים ואמור לעבור בקרוב? אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח בתעלה הקרפלית - תגובה
ד``ר דן הוט08/06/2015בהחלט סביר, בקשי מהמנתח הפניה לריפוי בעיסוק לצורך טיפול בצלקת והתאמת מדבקת סיליקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בכף הידרועי04/06/2015
שלום
לפני כחודשיים, שמתי לב שיש לי נפיחות (בלי כאב או רגישות)בצד הפנימי של כף היד סמוך לאצבע ( אני עובד המון על העכבר והמחשב)
השבוע הייתי באולטראסאונד, ולהלן התוצאות:
במרווח בין העצמות המטקרפליות , ניתן לזהות תהליך איקואי, סולידי, לא מוגדר היטב,
34X15 מ"מ. הממצא לא וסקולארי בהפעלת דופלר צבע.
טיב הממצא אינו ברור. האם מקורו סינוביאלי? אחר?
הגידים המכופפים באזור הסריקה הודגמו שמורים
אשמח לקבל עזרה, והאם אני צריך לעשות ביופסיה או ניתוח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בכף היד - תגובה
ד``ר דן הוט07/06/2015רועי
אם זה מפריע בד״כ נכרות את הממצא בניתוח
כדאי שתבדק במרפאה כדי שניתן יהיה להעריך את הממצא
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף היד כתוצאה מנגינה בגיטרה:)03/06/2015
שלום :)
אני מנגן כבר כמה שנים טובות אך עדיין יש לי כאבים חוזרים בכף יד שמאל(ולעיתים רחוקות בימין) בכרית כף היד ובאגודל.
הייתי בטוח שאחרי אימונים הבעיה תיעלם אך לצערי אחרי כמה דקות נגינה האיזור ממש כואב ואני לא יכול להמשיך ולנגן וצריך לתת ליד כמה דקות לנוח.
בנוסף אני מרגיש שהאיזור המחבר בין האגודל לאצבע מתוח מהרגיל וכואב.
האם הכאב מצביע על בעיה כלשהי?
איזה תרגילים אני יכול לבצע כדי לפתור את הבעיה או לפחות להקל עליה?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכף היד כתוצאה מנגינה בגיטרה - תגובה
ד``ר דן הוט07/06/2015ובכן...
בד״כ כאבים כאלה נובעים או מטכניקה לקויה (על זה אפשר לעבוד) או מנגינה מוגזמת (אפשר לנגן פחות או לעשות יותר הפסקות) או מבעיה אמיתית (את זה אפשר לבדוק אם תגיע למרפאה)
כדאי להתיעץ עם המורה שלך לגיטרה
בברכה
ד״ר הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים?
:)08/06/2015כרגע אני בלי מורה להתייעץ איתו אבל אשמח לקבל כמה תרגילים לשחרור האיזור אם יש כאלו ותוכלו לקשר אותי אליהם.
האם הכדור לחיצה קשור לחיזוק האיזור וכדאי לקנות אותו?
תודה על המענה והעזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים? - תגובה
ד``ר דן הוט08/06/2015כדאי לבקש מרופא המשפחה הפניה לריפוי בעיסוק, שם יוכלו לתרגל איתך וכן להמליץ על שיטות להפגת המתח ביד
כמו כן כדאי להתיעץ עם חברים שמנגנים לגבי האופציה של לקחת כמה שיעורי טכניקה אצל מורה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקת המרפק +שבר בראש רדיוסעוז11/05/2015
שלום ד"ר
לאחר נפילה מגובה אובחן שבר בראש רדיוס ופריקתו, הבנתי שהשבר עבר גם דרך הסחוס.
כרגע עושה פיסו' והידרותרפיה אך ללא שיפור, בטווחי התנועה לא בכיפוף ויישור ותנועת סיבוב.
אני סובל
מכאבים ולא יכול להוציא את היד מהמנשא למשך של יותר מ 5 דקות.
הרדמות של אצבעות 4-5 בEMG לא הובחן בעיה.
האורטופד קבע שמדובר במרפק נוקשה, והמליץ על מניפולציה.
השאלה שלי היא מה היא מניפולציה?
והאם יש דרך אחרת לטפל בבעיה?
תודה רבה עוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקת המרפק +שבר בראש רדיוס - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט11/05/2015מניפולציה היא בעצם הפעלת כוח על המרפק מתוך נסיון להגיע לטווח מלא.
נעשית בהרדמה כללית של החולה.
במקרה שלך, לא יהיה אחראי מצידי לתת תשובה באם קיימות אפשרויות טיפול אחרות, מבלי לבדוק אותך.
רק לאחר קבלת כל האינפורמיה, מלווה בבדיקה גופנית, אוכל להמליץ על המשך טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות באגודל יד ימיןשירלי06/05/2015
שלום רב
בחורה בת 35 מזה מס׳ ימים מרגישה דקירות לאורך אגודל יד ימין, רוב הכאב מתמקד באמצע האגודל,
לא קיבלתי מכה ואני לא עוסקת במחשבים או עיסוק שמפעיל את האצבעות ,
ברצוני לדעת מה יכול להיות מקורות של כאב כזה
המון תודות
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות באגודל יד ימין - תגובה
ד``ר דן הוט07/05/2015הכאב יכול לנבוע מהרבה סיבות. אין צורך בשלב זה להלחץ. אם אחרי שבוע שבועיים לא תחלימי, מציע שתפני לבדיקה אצל כירורג של היד
בברכה
דר׳ הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירות באגודל יד ימין - תגובה
ד``ר דן הוט07/05/2015הכאב יכול לנבוע מהרבה סיבות. אם לא יעבור בשבועיים הקרובים, מציע שתפני לבדיקה אצל כירורג של היד
בברכה
דר׳ הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירות באגודל יד ימין - תגובה
ד``ר דן הוט07/05/2015הכאב יכול לנבוע מהרבה סיבות. אם לא יעבור בשבועיים הקרובים, מציע שתפני לבדיקה אצל כירורג של היד
בברכה
דר׳ הוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת KWSשירי28/04/2015
שלום, שברתי את הרדיוס במפרק והעצם זזה ונדרש ניתוח. בניתוח הכניסו שני KWS.
רציתי לשאול איך מוציאים את שתי היתדות האלו? מרדימים את היד? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת KWS - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט30/04/2015אם הם בולטים מחוץ לעור- אין צורך בהרדמה. פשוט שולפים אותם.
אם הם קבורים מתחת לעור- ניתן לבצע הרדמה מקומית או כללית, הכל לפי החלטת המנתח ובהסכמת המטופל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצב כלואיהודה27/04/2015
שלום
אני שנה לאחר תפירת עצב אולנרי כתוצאה מחתך בכף היד.
בתקופה האחרונה יותר ויותר הפריעה לי רגישות בצלקת,תחושות זרמים חזקות וכו'.
הלכתי לביקור אצל המומחה כף יד (המנתח שלי)
ואמר שכנראה שמדובר בכליאת עצב ויש אפשרות לעשות ניתוח.
עוד הוא רשם לי ב"סיכום ביקור" "יקבל תור לנוירוליזיס"
יש לי מספר שאלות
1) האם זה תופעה נפוצה לאחר ניתוח לתפירת עצב כתוצאה מחתך ?
2) מה אומר המושג "כליאת עצב" ?
3) מה עושים בניתוח במידה ויידרש ?
4) מה זה נוירוליזיס ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצב כלוא - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט30/04/2015נוירוליזיס משמעותו שחרור של העצב.
בניתוח העצב ישוחרר מכל ההדבקויות (שכיח לאחר ניתוחים מסוג זה) ורקמת בהצלקת שנבנתה סביב העצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הניתוח
יהודה30/04/2015תודה על המענה ד"ר
1) מה הסיכון שבניתוח זה ?
2) כמה זמן אורך כזה ניתוח ? והאם הוא בהרדמה מקומית או כללית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הניתוח - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט30/04/2015הסיכון הכי גדול בניתוח , הוא שזה לא יעזור.
משך הניתוח בין 1-2 ש, תלוי בממצאים ובגודל החשיפה.
בד"כ נעשה בהרדמה כללית.
תתיעץ עם המנתח שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יהודה30/04/2015אוקיי,ממש עזרת לי.
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרי ניתוחיעל22/04/2015
שלום רב,
לפני שבוע עברתי ניתוח בתעלה הקרפלית, וטריגר באגודל. עדיין חבושה עם תפרים.
ביומיים ראשונים הלכתי עם מנשא, ונחתי הרבה. אין כמעט כאבים, רק רגישות בתנועות.
האם אפשר להפעיל רגיל את היד במידה ואין כאב משמעותי שמגביל? כי הייתי די פעילה ביומיים האחרונים, כמובן רק מה שיכולתי. לעששות תועה סיבובית כמו פתיחת מכסה, קשה לי, אז לא עשיתי, אך למעט זה אפשר להפעיל את היד כרגיל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרי ניתוח - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט22/04/2015ניתן להפעיל את היד כרגיל, למרות הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורתופדיהציונה ישראלי12/04/2015
אני צריכה לעבור ניתוח להחלפת שורש כף יד! שאלתי היא באם אני יכולה ליצור קשר עם אנשים שעברו ניתוח כזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורתופדיה - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/04/2015את מוזמנת לשאול את המנתח שלך
לא מוסריפ פרטים כאלו בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאורך כל הידנטע יוסף09/04/2015
לפני כמה חודשים התחילו לי כאבים במפרק יד ימין כמו של דלקת, אך אין כל סימן לדלקת ולא נפיחות. הכאבים התחילו להתפשט מהאגודל למפרק מעל למרפק ומשם לכיוון הכתף. הם רק מתחזקים כאשר אני מפעילה כוח אפילו מועט ביד. אחרי שלושה חודשים בערך התחילו לי אותם כאבים ביד שמאל. קיבלתי טיפול באיבופן שלא הורגש והכאבים אפילו התחזקו.. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאורך כל היד - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט12/04/2015אכן נשמע כמו תהליך דלקתי אולם יש צורך לבדוק ע"מ לתת תשובה יותר מדוייקת.
ייתכן ויהי כדאי להתיעץ גם עם ראומטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת EMGחן07/04/2015
שלום רב,
מזה שנה אני סובלת לסירוגין מנימולים באצבעות 4-5 ביד ימין, לאחרונה שמתי לב שירד גם כח הלפיתה של יד זו ובנוסף, אני חשה התעייפות כללית מהירה של היד בעיקר ביישור וכיפוף של שורש כף יד.
לאחר בדיקה אצל אורטופד עלה החשש לתסמונת התעלה הקוביטלית.
ביצעתי בדיקת EMG ובסיכומה נרשם הממצא הבא: mild right ulnar neuropathy.
האם זה מאשש את אבחנת התסמונת? אציין כי אין לי כאבים במרפק.
האם לאור האבחנה ניתן לנקוט באמצעים שמרניים או שאין מנוס מניתוח?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת EMG - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט30/04/2015ה EMG מאושש את האבחנה.
יש צורך להבדק, לראות עד כמה משמעותית הפרעת ההולכה שנמצאה, עד כמה זה בא לידי ביטוי מבחינת החולשה, לשלול קיום בעיה נוספת במקביל.
ייתכן ויהיה צורך בטיפול ניתוחי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה באצבע.רונית26/03/2015
בעקבות גולה באצבע הרביעית ואי נוחות מסויימת, שלחו אותי לעשות US.המוקדים שאובחנו הם בלתי תוכן ציסטי בלתי צלול, גבולות סדירים וללא זרימת דם בתוכם ומסביבם.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה באצבע. - תגובה
ד``ר ישי רוזנבלט26/03/2015ככל הנראה מדובר בציסטה שנקראת גנגליון. שפירה
במידה ולא מפריע- אין צורך לעשות דבר
במידה ומפריע, כואב, מציק- ניתן לבצע ניתוח לכריתת הציסטה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)