מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ממה מתחילים?משה05/09/2012
שלום רב.
אמי סובלת מפריצת דיסק בגב, וכתוצאה מכך אינה מסוגלת להמשיך לעבוד.
ממה בדיוק צריך להתחיל ? ללכת לביטוח לאומי באופן עצמאי? או ע"י ייעוץ של עו"ד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה מתחילים? - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר05/09/2012שלום,
מתחילים קודם כל בזיהוי גורם הנכות -
האם מדובר בפריצת דיסק כתוצאה מתאונת עבודה , האם מדובר בפריצת דיסק עקב עבודה מסוימת לאורך זמן?
האם מדובר במצב רפואי ואז נכנסים לקטגוריה של אחוזי נכות כללית ?
לאחר ההבחנה המדויקת יש להגיש תביעה לביטוח לאומי בהתאם
אשמח להוסיף בהרחבה בהתאם לתשובותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
גיא הפנר05/09/2012שלום ברצוני לדעת כמה פרטים על נכות כללית
אני סובל מכאב עיצבי ביד ימין בשרוש כף היד הדבר מונע ממני להיות בשיגרה נורמאלית בלי כאב..אני מטופל על ידי טנס אותות חשמלים הדבר מרגיע הכאב חוזר כל הזמן
עכשיו ברצוני לדעת מה הזכויות שלי?
גם עם נפצעתי בחדר כושר?
אשמח לקבל פרטים ועזרה בנושא.
תודה רבה בברכה גיא הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש05/09/2012שלום גם לך
האם הכאב החל כתוצאה מפעולות שאתה מבצע באופן קבוע בעבותך? אם כן יכול שזו תביעה לפגיעה בעבודה.
לעניין נכות כללית כדי להיות מוכר יש לעמוד בסף רפואי - שאותו ניתן להעריך על פי מסמכים רפואיים וסף של יכולת השתכרות - האם היא נפגעה לפחות ב 50% עקב הפגימה.
אם נפצעת בחדר כושר יש לראות את פוליסת הביטוח של המכון כושר, האם היתה רשלנות מצדם? האם יש לך ביטוח תאונות אישיות?
הרבה בריאות ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך.
גיא הפנר05/09/2012יש לי ביטוח תאונות אישיות. והבעיה נגרמה לא על ידי רשלונת של החדר כושר ולא שלי זה פתאום התחיל לבד...הכאב הזה והפסקתי להתאמן להמון זמן סובל מכאבים כרונים למי על לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך. - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש05/09/2012שלום גיא
צריך לבדוק את הפוליסה שלך תאונות אישיות האם היא מכסה פגיעות מהסוג הזה, שנית לבדוק האם אתה מבוטח בחדר כושר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
גיא הפנר05/09/2012אמממ בדקתי כבר ואני לא מכוסה
אבל זה לא בעיה של הביטוח של החדר כושר זה שלי...כאילו זה לא אשמתם פשוט יש לי כאבים כרונים ביד ברמה שאני כל הזמן עושה טיפול אותות חשמלים טנס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ סליחה
גיא הפנר05/09/2012סליחה שאני מציק הכאב בלתי נסבל אני אחרי ניתוח שהיה חשש לקרע ברצועה וזוהה כ כאב עיצבי אני יכול להביא אישור מרופא מנתח ופיזוטרפיס בנושא פשוט לא יודע למי לבנות לגבי נכות כללית ולא מבין בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גיא הפנר06/09/2012תודה רבה אהיה איתך בקשר שאשיג את כל המסמכים שצריך חסר לי כמה ..ותודה רבה לך על העזרה
בברכה גיא הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות....
משה06/09/2012אמי בת 50, עובדת בחברת שמירה קרוב לשנתיים. נותנים להם כיסא קטן וגבוה לשבת עליו.(אומרת שאינו נוח ועקב זה נוצרה הבעיה).
נקבע לה תור לרופא תעסוקתי שבוע הבא...נאמר לי ככה ממה שהבנתי שעדיף לפני לדבר עם ייעוץ מקצועי.
מה כדי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות....
משה06/09/2012אמי בת 50, עובדת בחברת שמירה קרוב לשנתיים. נותנים להם כיסא קטן וגבוה לשבת עליו.(אומרת שאינו נוח ועקב זה נוצרה הבעיה).
נקבע לה תור לרופא תעסוקתי שבוע הבא...נאמר לי ככה ממה שהבנתי שעדיף לפני לדבר עם ייעוץ מקצועי.
מה כדי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות.... - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר08/09/2012השאלה הראשונה הנשאלת - היא האם לאור עבודתה נוצרה נכות כלשהי, פגיעה ספציפית , האם היא יכולה להמשיך לעבוד?
מדובר בתשובות רפואיות , לכן יש לבדוק את התיק הרפואי שלה, לפנות לרופא המשפחה ולקבל הפנייה למומחה מטעם קופת החולים ואז להציג את כל המסמכים בפני הרופא התעסוקתי.
בנוסף אני חושבת שתמיד נכון ואף מומלץ לקבל ייעוץ רפואי ומשפטי על מנת למקסם את הזכויות שלך,
בברכת רפואה שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות.... - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר08/09/2012ראה תשובתי בהודעה הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות.... - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר08/09/2012השאלה הראשונה הנשאלת - היא האם לאור עבודתה נוצרה נכות כלשהי, פגיעה ספציפית , האם היא יכולה להמשיך לעבוד?
מדובר בתשובות רפואיות , לכן יש לבדוק את התיק הרפואי שלה, לפנות לרופא המשפחה ולקבל הפנייה למומחה מטעם קופת החולים ואז להציג את כל המסמכים בפני הרופא התעסוקתי.
בנוסף אני חושבת שתמיד נכון ואף מומלץ לקבל ייעוץ רפואי ומשפטי על מנת למקסם את הזכויות שלך,
בברכת רפואה שלמה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרתיששכר01/09/2012
איזה זכויות יש לחולי סוכרת מביטוח לאומי?
איך תובעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש01/09/2012שלום יששכר
מחלת הסכרת מזכרה באחוזי נכות בביטוח לאומי על פי רמת חומרתה - רמת איזון הסוכר, דרכי הטיפול בה והסיבוכים שלה היא גורמת.
מגישים תביעה לנכות ומזומנים לוועדה רפואית שקובעת את אחוזי הנכות ואת היכולת להשתכר.
למענה מדוייק יותר אצטרך להבין את מצב הסכרת.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהצלחה ליוזמי ומנהלי הפורוםאשר י01/09/2012
לצערי ביטוח לאומי לא נגיש לקבלת מידע מלא ומפורט,אזרח נזקק גם אם הוא נבון לא יכול להתעמק בסבך האינפורמציה.המכעיס הוא שלפני שנים הייתה נגישות לפקיד המקצועי לקבלת מידגע מלא.היום אתה צריך להתקשר למוקד הטלפוני שעונים על שאלות בסיסיות ולאמקצועיות וכנל בקבלת הקהל עובדים זמניים או סטודנטים רק מוסרים מידע בסיסי או לוקחים טפסים.ביזיון אמיתי.אני אדם בעל עסק מעורה ובעל יכולות אובד עיצות בהתנהלות מול הביטוח הלאומי דווקא בשעת צרה.אם אני מתקשה מה על אנשים קשיי יום או עולים חדשים.חובה לשנות את תפקוד הבלל מהיסוד.
תבורכו על היוזמה הברוכה להאיר את עיני הנזקקים לשרות מהבלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה ליוזמי ומנהלי הפורום - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש01/09/2012שלום אשר
תודה ונשמח לייעץ ולעזור בכל שרק ניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים מול ביטוח לאומי?ששש30/08/2012
קרה לי היום מקרה מזעזע בכל קנה מידה עולמי!! הגעתי לסניף באחת הערים במרכז כדי להגיש טפסים אחרי תאונת דרכים וצלעתי. לא בכוונה אלא כי אני צולעת אחרי התאונה! נשבעת! הפקידה שלקחה ממני את הטפסים אומרת לי: "מה את צולעת זה לא וועדה רפואית פה"!!! שכה יהיה לי טוב רציתי למות
איך היא מעיזה לדבר ככה ועוד להסתכל לי בעיניים?
אני בכלל לא עשיתי את עצמי
מה לעשות שיש אנשים שבאמת פצועים
הלכתי משם ולא התלוננתי, בדיעבד חבל נכון?
אבל למי מתלוננים?
מה אתן מציעות לי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים מול ביטוח לאומי? - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש31/08/2012שלום
באמת מצב לא נעים, וכל אחד רואה דברים מבעד למשקפיים שהוא מכיר, נחשף, רגיל...
מכתב לתלונות הציבור זו דרך להתלונן מול המוסד לביטוח לאומי.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרה במצבאוסי27/08/2012
לפני 6 שנים עברתי תאונת דרכים
נשברה לי הרגל בכמה מקומות
בכל מקרה, לפני הפיצויים חתמתי על מסמך שבו לא אבוא בדרישות נוספות במקרה של החמרה בעתיד
כיום אני סובלת מבצקות באותה הרגל, הרופא אמר שיתכן וזה בגלל התאונה כי ברגל השניה אין לי בצקות
מה אני עושה עכשיו?
האם אני באמת לא יכולה להגיש את התביעה מחדש? האם גם מבחינת ביטוח לאומי המסמך ההוא שחתמתי תקף?
המון תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חופשת לידהלאה22/08/2012
איזו קצבה מקבלים עבור חופשת לידה? האם גובה הקצבה תלוי בהכנסה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש22/08/2012שלום לאה
מענק לידה מקבלת יולדת שעבדה או שבן זוגה עבד 6 חודשים רצופים לפחות לפני הלידה וזה סכום קבוע.
לדמי לידה של 14 שבועות - זכאית יולדת ששולם עבורה ביטוח 10 חודשים מתוך 14 חודשים שקדמו ללידה או 15 חודשים מתוך 22 חודשים שקדמו ללידה. יולדת ששולם עבורה ביטוח 6 חודשים מתוך 14 חודשים זכאית לדמי לידה ל - 7 שבועות.
דמי הלידה תלויים בהכנסות - על פי 3 חודשים שלפני הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אתן אומרות על המקרה שלי?מיכאל22/08/2012
עברתי תאונת דרכים, אני בסדר ברוך ה'
לקחתי עורך דין שהמליצו לי. העורך דין התחיל בהליכים נגד חברת הביטוח של הנהג שפגע בי ובנתיים תוך הכרות עם הנהג הפוגע הוא התחייל לייצג אותו בתיק אחר שלא קשור לתיק שלי!!!
מה זה? האין זה ניגוד אינטקסים מוחלט? מותר לו בגלל לעשות את זה?
מה אתן ממליצות לעשות? האם כדאי לפנות לעורך דין אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אתן אומרות על המקרה שלי? - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר22/08/2012קודם כל אני שמחה לשמוע שהכול בסדר !
דבר שני , שאלתך לא רלוונטית לפורום זה , אנא הפנה שאלתך לפורומים בנושא אתיקה מקצועית של עו"ד.
כמו כן אם מדובר בתאונת דרכים בדרך מהעבודה או לעבודה ויש צורך בהגשת תביעה לביטוח הלאומי ,נשמח לענות על שאלותייך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחליטים למי מגיעה עזרה סיעודית?כרמלה21/08/2012
על כמה שעות בשבוע מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מחליטים למי מגיעה עזרה סיעודית? - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש21/08/2012שלום כרמלה
מי שהגיע לגיל פרישה ותלויי בעזרת הזולת בפעולות היומיום או זקוק להשגחה ומתגורר בביתו זכאי. כמובן שיש לעמוד במבחן הכנסות.
השעות נקבעות על פי התלות בזולת - במידה רבה, לחלוטין ובמבחן הכנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רביותם21/08/2012
אם תאונת דרכים מתרחשת במקום העבודה עצמו, איך מחליטים האם זאת תאונת דרכים או תאונת עבודה? או שאפשר שזה יהיה ביחד?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש21/08/2012שלום יותם
תאונת דרכים שמתרחשת בזמן העבודה או בדרך לעבודה/ מהעבודה היא תאונת דרכים וגם תאונת עבודה.
במסגרת זו ניתן להגיש תביעה לביטוח לאומי על פגיעה בעבודה בגין בנזק שנגרם כתוצאה מהתאונה ובנוסף להגיש תביעה לחברת הביטוח שביטחה את הרכב.
אם תקבע נכות במסגרת התביעה לביטוח לאומי, נכות זו תשמש בסיס מול חברת הביטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדה רפואיתכרמלה19/08/2012
האם חייבים להגיע עם עו"ד? או ניתן להגיע לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה רפואית - תגובה
עו``ד מורן כהן בלסטקר19/08/2012אין חובת ליויי עו"ד לוועדה, אך מומלץ להגיע בליווי עו"ד על מנת למקסם את מימוש זכויותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת בגלל תשובה של ועדה רפואיתדניאל19/08/2012
עברתי תאונת דרכים לפני חצי שנה
התייצבתי בועדה רפואית כדי לקבוע אחוזי נכות סופיים
תוצאות הוועדה היו שלא מגיעים לי כל אחוזים בכלל
כתוצאה מהתאונה נגרם לי שבר ב3 מקומות ברגל אבל ללא פלטינות
כיום עדיין סובלת מנפיחות וכאבים
הייתי אצל אורטופד מומחה ושילמתי לו 1200 שקל אבל לא עזר כלום
האם יש עוד מה שאפשר לעשות או להרים ידיים ולהמשיך בחיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת בגלל תשובה של ועדה רפואית - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש19/08/2012שלום שלי
אל יאוש... חסרים מספר נתונים בכדי להבין : האם תאונת הדרכים היתה בדרך לעבודה או מהעבודה? מתי היתה הועדה הרפואית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב אחוזי נכותרוני19/08/2012
כיצד מתבצע התהליך של חישוב אחוזי נכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב אחוזי נכות - תגובה
עו``ד אימבר גולן פרטוש19/08/2012שלום אילן
חישוב אחוזי הנכות נעשה על פי רשימת מבחנים בתקנות הביטוח הלאומי. לכל ליקוי רפואי יש אחוז נכות מוגדר. אחוז הנכות הכולל באם יש מספר ליקויים נקבע לפי חישוב משוקלל - למשל : ליקוי 1 - 20% וליקוי 2 - 10% - עבור ליקוי 1 החישוב 20% מתוך 100% ועבור ליקוי 2 - 10% מתוך 80%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)