כוויה לילדה קטנה בת ארבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויה לילדה קטנה בת ארבע
    קרין
    27/06/2017

שלום

אני פונה אליך כי הגעתי במקרה לפורום והתרשמתי מאוד מתשובותייך ומהיחס שלך לאנשים!
    בתי בת ארבע וחצי, קיבלה כוויה לפני כחודש וחצי ממתכת חמה בחד למעלה ( איפה שיש שרוול קצר) כשעברה ליד שולחן שהיה עליו את המכשיר.
    היה לה שלפוחית שם אחר כך העור הפך למין גלד כזה ואחרי כמה ימים זה התקלף ונגלה עור חדש לבן-ורדרד.
    הרופאת ילדים שראתה את זה ביום הראשון וגם שהגעתי אליה למעקב אמרה שזו דרגה שנייה מאוד שטחית ושזה אמור לעבור ללא סימן.. אך עדיין יש לה מין כתם שם בצורת חצי ירח שנראה לבן יותר מהעור שלה( היא מאוד בהירה) ועליו יש קצת שטחים ורדרדים כאלו
    השאלה שלי- האם באמת זה עובר וכמה זמן זה אמור לקחת?
    כשלי היו כוויות בחיי זה הפך בדרך כלל לחום כזה והחום נעלם לאט לאט, למה אצלה העור הפך לבהיר כל כך?
    אני מגנה על המקום מפני השמש והיא תמיד עם חולצות חצי שרוול.. אני כבר מכינה את עצמי שאין ים ואין בריכה לצערי הקיץ
    האם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות? כדאי למרוח קלוקוט? או קרם לחות לא מבושם? אני כבר מבולבלת מקריאה באינטרנט :/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויה לילדה קטנה בת ארבע

הוספת תגובה

• צלקת לאחר כוויה במרפק

ד``ר שריה כהנוביץ
    22/07/2018

סליחה על האיחור בתשובה מסיבה טכנית.
    שינויי גוון בצלקת,אורכים זמן רב.
    ההימנעות משמש - יעילה. לא ראינו משמעות של ממש לטיפול בקלו- קוט,או כל תכשיר אחר.
    בסיכום - זמן וסבלנות.

ד"ר כהנוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו