מידע רפואי
פורומים
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- רפואה סינית
- פטרת ציפורניים
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- פסיכולוגיה ילדים
- רפואת משפחה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- הפרעות קשב וריכוז
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- כושר גופני
- יוגה, מדיטציה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שומה בקופה או פרטיעידו24/01/2019
יש לי נקודת חן על הגב שצומחות ממנה שערות הרופאה בקופת החולים אמרה לי שלא כדאי לי לעשות דרך הקופה כי אז נשארת צלקת גדולה, זאת לעומת הסרה אצל רופא פרטי. זה נכון? באמת יש הבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידו שלום
ד``ר שריה כהנוביץ26/01/2019אורך הצלקת תלויה ברופא ובשיטתו, ולא בתשלום שתשלם.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד