מידע רפואי
פורומים
- סקס ונוער
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- הסרת שיער ואפילציה
- אפילפסיה - תמיכה
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- מיאסטניה גרביס
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- פסיכיאטריה
- פונדקאות
- סיעוד
- כירופרקטיקה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- האם מותר לטוס אחרי הסרת גידול?דנה17/08/2016
שלום
לפני כ-15 שנה הסירו לי בניתוח גידול שפירי בראש , ובעקבות כך חסרה לי עצם
הימנית בגולגולת.
השאלה שלי האם מותר לי לטוס?
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לטוס אחרי הסרת גידול? - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/08/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה בחיך העליון עקב מאכל חם מודאגת מאודמאיה12/08/2016
לפני כמספר חודשים ניכוותי מתפוח אדמה רותח מאוד ומיידית היו שלפוחיות .
עכשיו כבר אין כאב אבל אני עדיין מרגישה את הבליטות .. הגיוני שאחרי 6 חודשים זה קיים ? מה אפשר לעשות ? צריכה לחשוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה בחיך העליון עקב מאכל חם מודאגת מאוד - תגובה
ד``ר יזהר שוחט13/08/2016לא הגיוני שעדין נותרו שרידים לכויה. גשי לבדיקת רופא השיניים המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פלסטי להסרת שומה לתינוק בןשנהאסף28/07/2015
היי,
בני בן 11 חודשים ויש לו שומה ( NEVUS ) על השכמה הימנית בגודל של 4 ס"מ, כבר לאחר לידתו הופננו לקבל ייעוץ בבי"ח שניידר אצל רופא עור + פלסטיקאי.
הרופא עור אמר שהשומה תקנית אך הפלסטקאי המליץ על הסרה כבר בגיל שנה, ועל כן קיבלנו תור לניתוח בספטמבר הקרוב .
הפלסטיקאי המליץ לנתח כבר עכשיו מאחר שלטענתו העור בגיליאים הללו גמיש יותר ועל כן יותר נוח למתוח את העור בתפירה.
האם דחיית הניתוח לגיל שנתיים יכולה לשנות משהו מבחינת העור של הילד? האם יהיה יותר קשה לנתח ?
ההתלבטות שלנו היא מאחר שהילד עדיין לא הולך אנחנו מפחדים שיהיה לו קשה להתנהל מאחר שהוא הולך על שש וזה יקשה עליו.
נשמח גם לקבל המלצה של רופא כירורג פלסטי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פלסטי להסרת שומה לתינוק בןשנה - תגובה
ד״ר דוד לשם28/07/2015שלום רב
לגבי התנהלות הילד לאחר הניתוח, קל יותר בגיל שנה מאשר בגיל שנתיים או יותר.
בגיל צעיר אכן קל יותר למתוח את העור, אך הדבר תלוי כמובן במיקום הנגע והתנהגות העור שונה מאדם לאדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?