מידע רפואי
פורומים
- רפואת שיניים
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- סרטן ורפואה משלימה
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- ספינינג
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- מחלות כבד, השתלות כבד, סרטן כבד
- דיכאון אחרי לידה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- מידע נוסף על הסרה בשכבותיפעת12/09/2018
יש לי התגבשות עור קשה על הרגל (אמרו לי שזו תופעה נפוצה אצל נשים...?) אמרו שבעיקרון אין מה לעשות חוץ מהסרה בשכבות, במה זה כרוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת שלום
ד``ר שריה כהנוביץ13/09/2018את מתארת התקרנות העור. ניתן להסיר זאת בבית בהדרגתיות ע"י ריכוך השכבה בהשריה של רבע שעה באמבט מי סבון חמימים, ואח"כ, קרצוף האיזור במברשת מתכת מיועדת, הנראית כפומפיה.
אפשרות שניה - גשי לפדיקוריסטית שתבצע הטיפול.
ההתקרנות חורת, וגם הטיפול.
גמר חתימה טובה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שצמח על צלקתאבי08/09/2018
איך יש לי צלקת שהיא בת 5 חודש ושיער צומח עליה?
הצלקת מכוויה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי שלום
ד``ר שריה כהנוביץ09/09/2018גדילת השיער מראה כי הרס העור בכויה היה חלקי בלבד. באזורים,הכויה לא היתה עמוקה דיה,ושרדו שורשי שיער, שהתאוששו והצמיחו שערות.
מהתיאור עולה כי הכויה היתה "דרגה 2,עמוקה.
בברכת שנה טובה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה גם לך וצבע הכוויה
אבי09/09/2018ישר שנכוויתי מהאש היה לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומה לילד בן שנתייםמורן06/09/2018
לילד שלי יש שומה על העורף שהמליצו להסיר אותה אך אני חוששת. במה כרוך ההליך בגיל כזה? האם כדאי להסיר עכשיו או לחכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן שלום
ד``ר שריה כהנוביץ06/09/2018כריתת שומה לילד בן שנתים, כרוכה בהרדמה כללית.
לכן,יש לבדוק הנגע ולהחליט על דחיפות הכריתה.
בברכת ששנה טובה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון צלקת מכוויה מגיל שנה וחציחיים04/09/2018
שלום
בגיל שנה וחצי קיבלתי כוויה בדרגה 2 בכתף שנשאר לי ממנה צלקת...
התחיל לצמוח על זה שיער וזה נהיה מפגע אסתטי...
יש אפשרות לטפל בזה בניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים שלום
ד``ר שריה כהנוביץ04/09/2018תצטרך לקבוע ביקור כדי שאראה ,אתרשם ואוכל להמליץ.
בברכת שנה טובה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימנעות משמש לאחר הסרת שומהריימונד04/09/2018
כמה זמן אחרי הסרת שומה צריך להימנע מחשיפה לשמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריימונד שלום
ד``ר שריה כהנוביץ04/09/2018אנו מעדיפים שלא לחשוף צלקת טריה לשמש במשך 6 חודשים. הסיבה - למנוע היפרפיגמנטציה של הצלקת.
עם זאת ,ניתן לכסות האיזור במדבקה,ובכך להמנע מחשיפה לשמש.
בברכת שנה טובה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת עור מעל צלקת של כוויהרועי02/09/2018
יש אפשרות כזו להשתיל עור מעל צלקת גדולה שנגרמה מכוויה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי שלום
ד``ר שריה כהנוביץ02/09/2018אכן אפשר.
אך גם השתלת עור משאירה צלקת. לכן,יש לבדוק אם תרויח או תפסיד מהפעולה.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תג עור לא ירד בחנקןניצן30/08/2018
רופא עור ניסה להוריד לי תג עור בחנקן. הוא אכן נפל בחלקו אבל החלק השני עדיין קיים והפך חום אדום, זה נראה יותר גרוע משהיה מקודם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניצן שלום
ד``ר שריה כהנוביץ30/08/2018אין לי אלא להציע שתקבעי תור אלי.
אם יש לך ביטוח רפואי פרטי, הרי שכל הוצאותיך יכוסו ע"י הביטוח, לאחר שיאשרו פניתך.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרה של צלקת בהירהסיגלית28/08/2018
יש לי צלקת בהירה, כמעט שאינה מורמת מהעור, נגמרה משריטה לפני יותר מעשרים שנה. יש מה לעשות איתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגלית שלום
ד``ר שריה כהנוביץ30/08/2018מתיאורך נראה לי כי יש לשקול היטב אם להתערב ניתוחית לסלוק הצלקת, שלא יצא שכרך בהפסדך.
במקרה שלך, ממליץ על ייעוץ עם פלסטיקאי מהקופה, או לקבוע תור אלי.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרה של נקודות אדומותבילי26/08/2018
יש לי הרבה נקודות אדומות על העור, הרופא אמר שאלה כלי דם ואין טעם להסיר אותם כי הם יחזרו ויתרבו עם השנים. האם בכל זאת כדאי להסיר אותן? הן מאוד מפריעות לי, בעיקר אחת גדולה ממש שנראית סגולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבילי שלום
ד``ר שריה כהנוביץ27/08/2018המדובר כנראה ב"בריכות דם" זעירות, המתבלטות מעל העור.
לתופעה זו , יש מרכיב תורשתי.
התופעה היא בעיקר מטרד אסתטי.
ניתן לטפל סימפטומטית ונקודתית בתופעה,להקטנת המטרד.
צרי קשר בטלפון שלמעלה, לקביעת בדיקה וטיפול.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרונקל מציק על הישבןרודי23/08/2018
יש לי פרונקל מציק על הישבן, הוא תקין מבחינה בריאותית אבל הוא מציק לי, איך מסירים אותו? למי פונים? אפשר דרך הקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרודי שלום
ד``ר שריה כהנוביץ26/08/2018קיימת אפשרות הורדה ע"י הקופה, אך חוששני כי התורים ארוכים ומיגעים.
אם "נשברת" מהקופה, ובוודאי אם יש לך ביטוח רפואי פרטי, תוכל לקבוע ביקור במרפאתי בטלפון שלמעלה
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרה של עור נוקשהחן21/08/2018
יש לי עור נוקשה, כמו יבלת, אבל על היד. אפשר להסיר את זה? איך מסירים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן שלום
ד``ר שריה כהנוביץ21/08/2018רופאי העור צורבים הנגע בחנקן נוזלי.
הפתרון הרדיקלי יותר:תחת הרדמה מקומית, הסרה בשכבות, עד לעור תקין.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימון בשביל הבהרת צלקותירדן19/08/2018
אז ככה יש לי כמה צלקות חומות/ אדומות
חלקם בנות 5 חודש(אני יודע שזה יתבהר השאלה היא כמה זה יתבהר?) וחלקם כבר בנות 3 שנים,יש אפשרות להבהיר אותם
אשמח שתענה לי בבקשה על עוד כמה שאלות
1)פלסטר עוזר למניעת צלקת?
2)שמעתי שיש פלסטר זול לח כזה מיוחד ששמים על הפצע והוא עוזר להחלמתו ללא צלקת או צלקת מינימלית האם הוא קיים?ובמחירים האלו?
3)הדגש בהסרת צלקות הוא חידוש התאים והסרת התאים המתים? זה אומר שאני יכול למרוח משחה שמאיצה את התחדשות התאים ואז לעסות בעזרת פילינג טיבעי של דבש וסוכר על מנת להסיר את התאים המתים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדן שלום
ד``ר שריה כהנוביץ19/08/2018
לשאלותיך
1.לא.
2.כדי לענות אצטרך פרטים נוספים.
3.תנסה וספר התוצאות.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהלימון עוזר להבהיר צלקות חומות
ירדן19/08/2018???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן שלום
ד``ר שריה כהנוביץ19/08/2018כמו שכתבתי - עדכן אותי בתוצאות הטיפול, כולל בלימון.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה רק שאלה אחרונה חשובה לפני
ירדן19/08/2018קראתי בכמה מקומות שהצלקת לא מגיבה ללימון והלימון סתם יבהיר את העור שמסביב וכתוצאה מכך הצלקת תהיה בולטת מתמיד,האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן שלום
ד``ר שריה כהנוביץ21/08/2018אין לי נסיון בטיפולי לימון.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי של תגי עור באזור אחדשלומית19/08/2018
כמו בין לילה צמחו לי כמה תגי עור באותו האזור - בית השחי. אפשר להסיר את כולם בבת אחת או שיש מניעה מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומית שלום
ד``ר שריה כהנוביץ19/08/2018
אפשר.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת אדומה ברגל מחתך מהאופנייםתומר16/08/2018
אז ככה לפני כ3 חודש נחתכתי מהפדל של האופניים וירד הרבה דם
יום לאחר היווצרות הגלד הייתי בבריכה והגלד נשר,לאחר יום הפצע הגליד בחזרה
לאחר מכן נסעתי לים המלח ונכנסתי לים והפעם אחרי כ9 יום לאחר היווצרות הגלד השני הגלד נשר ומאז הפצע לא הגליד כי הוא ריפא את עצמו ב80%
הבעיה שחלק מהפצע התקלף באופן טבעי ולכן הוא לבן ועדין לעומת החלק שהתקלף בצורה לא טיבעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לעדן את הצלקת שתהיה לבנה
תומר16/08/2018כותרת זו השאלה שכחתי לרשום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתומר שלום
ד``ר שריה כהנוביץ19/08/2018שני המרכיבים העיקריים לייצוב צבע הצלקת:
1.הזמן. סביר להניח כי בעוד 6 חודשים ,הצבע יהיה בהיר מצבעו היום.עם זאת,יש לזכור כי צלקות ברגלים, נוטות להיות חומות, זמן ארוך מהרגיל.
2.יש להמנע בחודשים הקרובים מחשיפת הצלקת לשמש.
בברכה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה מומלצת לאחר הסרת קסנטלזמה בעיניים בליזררינת15/08/2018
לפני שבוע עברתי הסרת קסנטלזמה בלייזר בשתי העיניים אצל קוסמטיקאית . האם יש משחה או קרם לזירוז ההחלמה ושיקום המקום מהפצע שנוצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת שלום
ד``ר שריה כהנוביץ15/08/2018תמוה בעיני שקוסמטיקאית מבצעת פעולה פולשנית,לדעתי ללא היתר חוקי.
לכן,כדי לא לערבב גורמים שונים בטיפול, אמליץ שתמשיכי בטפול משחתי אצל מבצעת הטיפול.
בריאות שלמה ד"ר כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?