מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאורית05/04/2008
שלום רב
אני רוצה להודות לכם על התייחסותכם לפורום, עזרתם רבה מאד.
אני בשבוע 35, לפני כשבוע בלילה התחלתי להקיא ולשלשל מספר פעמים כאשר בשעות הצהריים הכל נרגע, לא ייחסתי לכך יותר מידי חשיבות.
לציין שבאולטרא סאונד העובר במצג ראש.
אתמול בלילה התופעה חזרה ובמשך הלילה הקאתי ושלשלתי ולקראת הצהריים היתה הטבה.
לא אכלתי שום דבר חדש או מורכב....
מה זה יכול להיות? האם זה תופעה שכיחה?
מאד מוטרדת ומודאגת.
שבוע טוב ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.
ד``ר איילון לחמן06/04/2008לאורית שלום.
בהחלט יש צורך לגשת להיבדק ולבצע,בהתאם לשיקול הרופא,בדיקת צואה לתרבית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבנות בהריוןנורית05/04/2008
שלום
אני בשבוע 17 ושמתי לב שמתחילת ההריון נהייתי מאוד עצבנית , באופן שלא היה לי מעולם זה ההריון הרביעי שלי ומעולם לא קרה לי שהייתי כל כך עצבנית וחסרת סבלנות.
לפני כמה ימים מישהי אמרה לי שדפוס ההתנהגות של האם במהלך ההריון יכול "להיתפס" אצל העובר כאשר יוולד, האם זה נכון?
האם יכול להיות שבגלל העצבנות שלי הבת שלי תהיה עצבנית כשתיוולד?
( לדעתי העצבנות והלחץ שלי נובעים מהפלה שהייתה לי בהריון הקודם בשבוע 14+3 אני מאוד לחוצה ומודאגת )
אודה לתשובתכם,
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבנות
ד``ר איילון לחמן06/04/2008לנורית שלום.
העצבנות -אולי המתח -שלך די ברורים,לאור ההפלה בשבוע 14 שעברת.מאחר ועברת כבר את התקופה הקריטית,אולי שווה להירגע עבורך ולא עבור העובר.לא מוכרת לי תופעה של עצבנות שעוברת לעובר בזמן ההריון דוקא.להבדיל מתורשה גנטית.אבל העובר מבקש אמא רגועה.לכן בבקשה למלא בקשתו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי הרפס בהריון - דחוף בבקשה !!שסק05/04/2008
שלום רב,
אני בשבוע 8 להריון.
לפני כיומיים הופיעו לי פצעי הרפס באיבר המין - פצעים שמוכרים לי מהעבר.
בדר"כ - נהגתי למרוח על המקום משחת זובירקס 3-4 פעמים ביום וזה היה עוזר.
האם מותר להשתמש במשחה בהריון?
האם יש סכנה לעובר מהופעת הפצעים הנ"ל?
אני ממש בלחץ מהעניין היות וכבר עברתי גרידה בשבוע 9 של עובר ללא דופק ואני חוששת לעבור את כל "החוויה" שנית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס.
ד``ר איילון לחמן06/04/2008לשסק שלום.
נושא פצעי ההרפס בהריון,יש לו כמובן השלכות לגבי צורת הלידה.ממליץ לכן לגשת ,עוד היום,לבדיקה ,אבחון וטיפול בהתאם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאדווה05/04/2008
אני בת 30 ומנסה להרות כבר כחצי שנה.
לפני שנים רבות (בהיותי בת 17) ישנו חשש שהריתי והפלתי טיבעי. הייתי צעירה ולא ניגשתי אפילו להיבדק מהמבוכה. כיום לאחר בקיאות בנושא אני מניחה בסבירות גבוהה שזו הייתה אכן הפלה (שהופיעה לאחר שבועיים איחור ודימום מסיבי בצורה חריגה מאד). מאז עברתי בדיקות שיגרתיות רבות ולא העלתי סוגיה זו אי פעם בפני הרופא המטפל שלי.
האם עלי לחשוש שמא אירוע מלפני כל כך הרבה שנים יכול להקשות על הכניסה להיריון כיום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.
ד``ר איילון לחמן06/04/2008לנגה שלום.
אם מאז האירוע נבדקת פעמים רבות והמחזור הופיע כשגרה,הסיכון לסיבוך כלשהו הוא מאד קטן.אולי סיכוי אפסי כמעט לפגיעה בחצוצרות.את גם יודעת שהזמן הממוצע לכניסה להריון ללא טיפול הוא כשנה.בינתים ממליץ להיות במעקב שגרתי ללא בדיקות מיוחדות.
הרבה הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף -קרינה רדיואקטיבית בהריוןגלית04/04/2008
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 11 , לפני יומיים עבר אבי צנתור כבד שאחריו הזריקו לו TcMAA לשני איזורים שונים במינונים של 0.4 מ"ג ו0.2 מג' , הבנתי שזה חומר רדיואקטיבי.
לא הייתי מודעת לכך שהזריקו לו את החומר ולאחר ההזרקה הייתי איתו די הרבה זמן.
האם זה מסוכן? האם אני צריכה להיבדק? האם לגשת למיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה.
ד``ר איילון לחמן04/04/2008לגלית שלום.
לצערי איני מכיר החומר.המלצתי שתתיעצי עם הרופאים שמטפלים באביך,כי הם משתמשים בחומר ובודאי יודעים את כל השלכותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירדנה04/04/2008
רקע: הריון ספונטני ראשון. ללא היסטוריה מיילדותית. שבוע 25. בשמירת הריון עקב צירים מוקדמים עם דינמיקה צווארית שנעלמה. נמצאת במעקב שבועי אחר צוואר הרחם. שתי סקירות מערכות תקינות. תבחין מרובע עם סיכון של 1:5300. רציתי לעבור דיקור מי שפיר בשבוע 20 למען השקט הנפשי, אך הוא בוטל עקב הצירים המוקדמים.
שאלתי היא:
1. עד איזה שבוע ניתן לעשות דיקור ומה המשמעות וההשלכות של גילוי עובר עם תסמונת דאון (חס וחלילה) בשבועות מאוחרים של ההריון, למקרה שהצירים יפסקו בשלב מאוחר יותר?
2. האם צריך לעבור ועדה להפסקת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי (ל.ת)
דנה05/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר.
ד``ר איילון לחמן06/04/2008מי שפיר.
לדנה שלום.
אין הגבלה כמעט בביצוע דיקור מיהשפיר.יש נשים עם סיכון גבוה ללידה מוקדמת שמבצעות הדיקור בשבוע 32.אם,לא עלינו מתגלה תסמונת דאון,מבצעים בכל שלב הפסקת הריון.זאת כמובן באישור ועדה עליונה (לאחר שבוע 23),לעניני הריון.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילהבשבוע 28תמירה04/04/2008
הייתי רוצה לדעת האם לאחר נפילה בשבוע 28 יש סיכון לעובר?
למרות שלא קיבלתי מכה ישירה בבטן. יש לציין שנפלתי פעמיים במהלך השבועיים. האם רצוי לבצע U/S או מוניטור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילות.
ד``ר איילון לחמן04/04/2008לתמירה שלום.
אני מניח שאת מרגישה טוב ,מרגישה היטב תנועות העובר וללא כאבים בבטן.אם לא גשי דחוף להיבדק,אחרת גשי ביום א.בכל מקרה אנא הפסיקי עם הנפילות. בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין העובר...איריס04/04/2008
ביצעתי סקירה בשבוע 15+1.
הרופא מסר שהוא רואה שהעובר ממין זכר.
האם זה נכון ב- 100% או יכול להיות שיש טעות בשלב הזה של ההריון?
באיזה שבוע ניתן לדעת בבטחה את מין העובר???
מה הסיכוי לטעות, אם יש כזה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברפואה אין תמיד ואין אף פעם...
ד''ר בני שכטר04/04/2008הכל יכול להיות.
רוב הסיכויים שאכן מדובר בבן זכר.
אולם לומר לך שלא נתקלתי במקרים שאמרו בן ובסוף היה בת או להיפך? היה גם היה.
בקיצור תמתיני בסבלנות לסקירה השניה ותשהו את צביעת החדר לכחול או ורוד, עד שתקבלו תשובה בטוחה ותמונה חד משמעית של "בולבול".....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותשרונה04/04/2008
שלום לכולם, אני בשבוע 6 ועדיין לא ביצעתי בדיקות ביטא, הרופא נשים הסתפק בבדיקה הבייתית וביקש לחכות לאולטרסאונד שבעוד שבוע וחצי, האם בכל זאת לבקש את הבדיקה? בנוסף, אני סובלת מבחילות קשות ועצירויות/ שלשולים לסירוגין, ומדי פעם מיחושים בבטן האם זה נורמלי?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר04/04/2008שלום לך ומזל טוב
אם את בשבוע 6, אפשר כבר לראות שק היריון באולטרה-סאונד.
בעיקרון הוא היה יכול לעשות כבר בדיקה ולראות מה קורה.
לא בכל מצב צריך לבצע בדיקת היריון בדם.
אבל אם יש לך כאבי בטן, הדבר דורש בדיקה נוספת, בדיקת אולטרה-סאונד ובנוסף גם בדיקת דם יכולה להועיל, אם יש ספק בקשר לתקינות ההיריון או לגילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקהאני03/04/2008
היי
אני בשבוע 18+6 להריון בעקבות פטריה בנרתיק טופלתי בנרות אגיסטן למשך 3 ימים {החל מיום ראשון}עד כה לא נראה שזה עבר ברצוני לשאול אם כדאי ומומלץ בהריון להשתמש בכדורי פרוביוטיקה של פמינה ואם זה אכן יכול לעזורולמנוע פטריות או דלקות בהמשך ?אשמח למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר04/04/2008שלוםלך!
לא הוכח שזה עוזר, אבל גם לא מזיק וניתן ליטול גם בהיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות לבדיקותדנה03/04/2008
שלום רב,
עשיתי בדיקות היום בתרבית שתן יצאה תוצאה :Leucocytes (U)- 500 שהטווח בין 0-10.
רציתי לשאול מה זה אומר ?
(אני בהריון תאומים שבוע 25 ומקבלת עירויי ברזל 3 פעמים בשבוע עקב המוגלובין 6.9- אם יש קשר כלשהו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה לא אומר כלום
ד''ר בני שכטר04/04/2008מה שחשוב במקרה הזה, זה האם תרבית השתן שלך חיובית או שלילית. אם חיובית תזדקקי לטיפול אנטיביוטי בשל דלקת ואם שלילית אז כלום.
ואין לזה קשר לברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה04/04/2008תודה רבה רבה
כל התשובות מתחת לשתן רשומים או נורמה או NEGATIVE הכוונה שהכל תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
ד''ר בני שכטר04/04/2008שלילי במובן החיובי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותשרית 3303/04/2008
בחלבון עוברי יצא הסיכון
הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גילך בלבד: 1:483
הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקות הוא: 1:568
הסיכונים נורא מטרידים אותי
למרות שבסקירה יצא תקין ובשקיפות תקין
אני לא מעוניינת לעבור מי שפיר
האם זה נורמלי??
ועוד שבוע יש לי סקירה טרימסטר שני...
אני בת 33+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר04/04/2008שלום לך!
לפי תוצאות הבדיקה (ובהנחה שכל פריט בתבחין המשולש הוא בגדר הנורמה) היא נראית תקינה לחלוטין.
האם יש צורך בבדיקת מי שפיר? את צריכה לעבור על כל הבדיקות שלך + היסטוריה רפואית ומשפחתית ולהחליט יחד עם הרופא/ה שלך מה לעשות.
סביר להניח שאם הכל תקין, לא יהיה צורך בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר בני שכטר המשך..
שרית 3304/04/2008בסיכום רשמו
סיכום
מעיד שאינך בקבוצת הסיכון המוגבר למומים פתוחים במערכת העצבים. MOM 2.00 ערך חלבון עוברי נמוך
שזה אומר?
בקצרה רשמתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להמשך
ד''ר בני שכטר04/04/2008שזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך....וסופ"ש נעים ביותר
שרית 3304/04/2008...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמת סוכראורי03/04/2008
שלום
עברתי היום בדיקת העמת סוכר של 50 גרם והתוצאה היא 152 מה זה אומר האם יש לי סוכרת? האם אצטרך לעבור בדיקת 100 גרם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר.
ד``ר איילון לחמן03/04/2008לאורי שלום.
אכן התוצאה אינה תקינה ויש צורך לבצע הבדיקה עם ה-100 גרם.על פי התשובה יקבע באם מדובר בסכרת הריונית-כן או לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תבחין מרובעאני03/04/2008
שלום,
שבוע 18+6 להריון ..ב''ה עד כה כל הבדיקות יצאו תקינות שקיפות עורפית+בדיקת דם,וסקירה מוקדמת{את הסקירה ה-2 טרם עשיתי אעשה בקרוב}.
להלן תוצאות תבחין מרובע:האם הערכים תקינים?האם אפשר לוותר על מי שפיר?
AFP 1.06MOM
40.1IU/ML
HCG 0.38MOM
10.2IU/ML
U-E3 0.84MOM
0.87NG/ML
INHIBIN-A 94PG/MI
0.62MOM
הסיכוןלדאון לפי הגיל וארבע הבדיקות:1:9999
לפי הגיל בלבד::1:770
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרובע.
ד``ר איילון לחמן03/04/2008למייקל שלום.
השיקלול הסופי לבדיקות שעשית הוא מצוין כלומר הסיכוי לתסמונת דאון,הוא אחד לעשרת אלפים.
כאשר על פי גילך הוא אחד ל770.לגבי בדיקת מיהשפיר-את לא עומדת בקריטריונים שנקבעו עלפי משרד הבריות,כלומר סיכון גדול מאחד ל350.נציין רק שבדיקת מיהשפיר גם בודקת מומים מאד נדירים אחרים שלא נבדקים בבדיקות הדם.לעומת זאת בבדיקת מיהשפיר -סיכון להפלה של אחד ל300.ההחלטה בידיך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בתחילת ההריוןאורית03/04/2008
שלום.ביום ב' קיבלתי תשובות מבדיקת דם (אני בהריון שני).בטא 127.הרופא אמר שזה תחילת ההריון כלומר שבוע 4+ בערך. הוא נתן לי כדורים של אוגוסטן (לחיזוק ההריון כך הבנתי..). לא היו לי חלילה הפלות בעבר.יש לי עד עכשיו מס' פעמים ביום מעין הפרשות חומות, קצת ריריות, ולפעמים (רק בניגוב) קוים דקים של דם.הואט אמר לי לא להילחץ מזה, אבל קצת קשה לי שלא...האם יש סיבה לדאגה?אני מחכה כבר שנתיים להריון הזה ומאוד רוצה שזה יילך כמו שצריך...מקודם גם היו לי גם קצת הפרשות חומות ריריות. אשמח לתשובתכם. אני ממש בלחץ!!!תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ.
ד``ר איילון לחמן03/04/2008שלוש פעמים אותה שאלה?-זה לחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)