טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני עשיתי דיאטת כאסחח של בערך שנתיים 500 קלוריות כל יום.. עליתי לפניי שנה 7 קילו ועכשיו אני מנסה לרדת בריא אני אוכלת את התפריט הזה:" בוקר לאכול שעתיים מהקימה 10: לחם מלא וביצה צהריים קטניה כוס פחממה דג/ביצה וירק מבושל/חי בניים: פרי או 2 בסקוויטים ערב: סטייל בוקר או לחם מלא עם גבינה או משהו או כוס קונפלקס וחלב יוצא שאני אוכלת 1400 קלוריות כל יום בערך.. ולפעמים אני מחוץ לבית מאוחר אז אני אוכלת סנדביץ במקום צהריים יוצא שאני אוכלת 4 פרוסות שיפון כל יום מה לעשות במקרה שאני מחוץ לבית?מה לאכול?ומה לעשות עם הארוחת צהריים שאני חוזרת? באיזה שעה להפסיק לאכול? והאם אני הולכת לכיוון השמנה בגלל הקלוריות?או שזה דווקא טוב האוכל המסודר? אני עושה 4 פעמים בשבוע פעילות גופנית,אירובי שעה+משקולות וכפיפות עוד חצי שעה.. אשמח אם תעזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי אורלי, התפריט שלך נשמע מצוין וגם הפעילות הגופנית, סביר להניח שתרדי במשקל אבל אין לי את כל הנתונים שלך אז קשה לי לומר באיזה קצב. הכי חשוב זה לעשות משהו שאפשר להתמיד בו לאורך זמן. שנתיים לאכול 500 קק"ל זו התמדה נדירה, אבל כמות כזו של קלוריות לא יכולה לספק לגוף שלך (ולמרבית האנשים) את כל מה שהוא צריך ולכן בטווח הרחוק היא יכולה לגרום לחסרים תזונתיים וגם לירידה בקצב חילוף החומרים. בסופו של דבר כפי שנוכחת- זה מביא לעלייה. 4 פרוסות לחם שיפון - זה בסדר בתפריט שלך. אפשר להחליף בין ארוחת צהריים לערב אם את מחוץ לבית (ואז לאכול כריך במקום) ואין צורך להפסיק לאכול בשעה מוקדמת, זה מיתוס. פשוט תדאגי שלא היה פער גדול מאוד (יותר מ-4 שעות) בין ארוחה לארוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד