טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, משקלי הוא 69 וגובהי הוא 1.59 .כל חיי נאבקתי במשקלי בעזרת דיאטות בזק ואף כדורים.חשבתי שזה קסם ושאני ירזה תוך שבוע את כל הק''ג המיותרים,אך עד שלא מנסים לא לומדים ועכשיו למדתי שכל הלחימה הזאת בגופי לא תעזור,אלא תזיק אף יותר ולכן עכשיו החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולרזות בדרך הנכונה והבטוחה עד למשקל הרצוי לגובהי. תפריטי היומי הוא: בוקר-4 קרקרים+גבינה 5%\קוטג' 5%+עגבניה ומלפפון. צהריים-2 כפות אורז\ספגטי+חתיכת בשר+סלט ירקות. ערב-ביצה קשה\טונה\גבינה 5%\קוטג' 5%+סלט ירקות ולפעמים 4 קרקרים.
וכמובן אני מרבה בשתית מים בלבד,ובבוקר אני שותה תה עם נענע וללא סוכר. בכל שעות היום אני די פעילה ו-3 פעמים בשבוע אני עושה הליכה הנמשכת שעה ויותר.
אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי התפריט,מה להוסיף,לשנות,להפחית וכו'... תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר-4 קרקרים+גבינה 5%\קוטג' 5%+עגבניה ומלפפון. *****קרקרים מקמח מלא
צהריים-2 כפות אורז\ספגטי+חתיכת בשר+סלט ירקות. *****סלט כמה שיותר גדול ומגוון, ללא רוטב מלבד שמן זית ולימון, כמנה ראשונה. אורז \ ספגטי מלאים. מידי פעם לוותר לטובת ירקות מבושלים \מאודים. בשר רזה בלבד. לפחות 3 פעמים בשבוע דג (לפחות פעם סלמון ) טרי צלוי.
וכמובן אני מרבה בשתית מים בלבד,ובבוקר אני שותה תה עם נענע וללא סוכר. בכל שעות היום אני די פעילה ו-3 פעמים בשבוע אני עושה הליכה הנמשכת שעה ויותר. ******הליכה נמרצת עם קטעי ריצה כל יום. 2-3 פעמים בשבוע גם אימון התנגדות לבלימת איבוד מבת שריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על אף שאת לא מוסרת את הגיל (נתון משמעותי), אפילו אם את צעירה יהיה קשה להשיג את הקצב שאת מבקשת בדרך בריאה ועמידה. אין לך עודף גדול במיוחד וגופך למוד דיאטות, דבר שבאופן נורמלי ממתן את התגובה לעוד דיאטת הרזיה. אל תשכחי שלא הקצב חשוב, אלא ההתמדה ובעיקר השמירה. הרי את בעלת נסיון. Errare humanum est, perseverare diabolicum תרגום מלטינית: "לטעות זה אנושי, להתמיד בטעות זה שטני".
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים