טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שבת שלום. משהו שתמיד עניין אותי מה סך הקלוריות שאני צריכה לצרוך ביום(57 ק"ג,גיל 22,גובה 1.63).
בנוסף יש לי בעיד עם מוצרי חלב,אני לא אוהבת דברי חלב הגבינה היחידה שאני יכולה לאכול זה גבינה צהבוה ושהיא ממומסת לגמרי אבל גם על זה אני לא הכי מתלהבהת,ניסתי לטעום יוגרטים אך לא אהבתי. השאלה שלי היא כזאת אני מתאמנת הרבה מאוד במאמץ גבוה,גבוה + לפי בדיקות שעשיתי נמצא שהכל תקין אצלי אך רציתי לדעת האם יש חלבון אחר שאותו אני יכולה לנסות? אני אוכלת במקום זה טונה,חזה עוף,דגים.אבל האם יש לדוגמא מעדנים שאינם מכילים הרבה אחוזי חלב כמו יוגרטים ,שמנת ..??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את לא צריכה לספור קלוריות אלא לאכול לשובע (לא מעבר) אוכל בריא כל 3-4 שעות, ולהמשיך בפעילות גופנית. מומלץ להשקל פעם ב2-3 שבועות ובמידה שעלית במשקל, לאכול פחות ו\או להתאמן יותר (לא מעבר לרמת הכושר שלך). המאכלים שאת ציינת הם תחליף ראוי למוצרי חלב מבחינת החלבון. הייתי מוסיף פעם בשבוע בקר טרי רזה. אפשר גם להוסיף ביצה כל יום . כל מעדני החלב מכילים הרבה חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים