תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה
    r
    02/07/2011

שבת שלום.
    משהו שתמיד עניין אותי מה סך הקלוריות שאני צריכה לצרוך ביום(57 ק"ג,גיל 22,גובה 1.63).

בנוסף יש לי בעיד עם מוצרי חלב,אני לא אוהבת דברי חלב הגבינה היחידה שאני יכולה לאכול זה גבינה צהבוה ושהיא ממומסת לגמרי אבל גם על זה אני לא הכי מתלהבהת,ניסתי לטעום יוגרטים אך לא אהבתי.
    השאלה שלי היא כזאת אני מתאמנת הרבה מאוד במאמץ גבוה,גבוה + לפי בדיקות שעשיתי נמצא שהכל תקין אצלי אך רציתי לדעת האם יש חלבון אחר שאותו אני יכולה לנסות?
    אני אוכלת במקום זה טונה,חזה עוף,דגים.אבל האם יש לדוגמא מעדנים שאינם מכילים הרבה אחוזי חלב כמו יוגרטים ,שמנת ..??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה

הוספת תגובה

• תזונה - תגובה

אהרון רזון
    03/07/2011

את לא צריכה לספור קלוריות אלא לאכול לשובע (לא מעבר) אוכל בריא כל 3-4 שעות, ולהמשיך בפעילות גופנית. מומלץ להשקל פעם ב2-3 שבועות ובמידה שעלית במשקל,
    לאכול פחות ו\או להתאמן יותר (לא מעבר לרמת הכושר שלך).
    המאכלים שאת ציינת הם תחליף ראוי למוצרי חלב מבחינת החלבון. הייתי מוסיף פעם בשבוע בקר טרי רזה. אפשר גם להוסיף ביצה כל יום .
    כל מעדני החלב מכילים הרבה חלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו